|
03.02.2024 17:07

Ані Лорак показала коханого, танцюючи від радості: поки колишній Налчаджиоглу не розбереться з жінками

Автор: Юлія Ящук

І поки колишній чоловік Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучається та тішиться новим стосункам, артистка ділиться контентом з коханим, з яким вже довгий час разом.

Ані Лорак показала коханого, танцюючи від радості

Вперше розповісти про нові стосунки Кароліна наважилася 14 лютого 2023 року. Так, в символічне свято всіх закоханих, вона відкрила таємницю, що після розлучення наново покохала. Цікаво, але за цей період, її ексчоловік Мурат встиг одружитися з візажисткою Лілією Реус, розірвати з нею відносини та цього січня представити нову кохану, модель Анастасію.

Зазначимо, що Ані Лорак нерідко публікує контент з обранцем Ісааком Віджраку. До слова, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram співачка поділилася з підписниками своїм прекрасним настроєм. На відео вона танцювала з коханим, раділа та сміялася. Зірка залишила біля відмітки сторінки Ісаака червоне сердечко.

Ані Лорак показала коханого, танцюючи від радості

Нагадаємо, Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучилися у 2019 році. Причиною стали зради з боку чоловіка. Колишні спільно виховують доньку Софію, з якою бізнесмен зазвичай бачиться на території Туреччини.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Влітку 2023 року Налчаджиоглу одружився вдруге. Його обраницею стала візажистка Лілія Реус, втім, вже через чотири місяці ідилія закінчилася. Подружжя довго підігрівало чутки про розпад союзу, і нарешті це підтвердилося на початку цього року.

Мурат зазначив, що саме він є ініціатором розриву. Сама ж Лілія зізналася, що вони досі офіційно не розлучилися. Наразі бізнесмен перебуває у стосунках з новою коханою Анастасією та переконує, що дуже щасливий.