|
04.02.2024 16:04

Оля Полякова з 18-річною донькою Машею опанували нову професію: гадалки зібралися. Такий одяг дуже личить

Відома українська співачка Оля Полякова вирішила на деяку мить зануритися у нову професію. Зірка разом з 18-річною донькою Машею в прямому ефірі гадали на картах Таро.
Автор: Юлія Ящук

Артистка Оля Полякова намагається підтримувати своїх доньок в проявах самореалізації, приймаючи їхні захоплення. Так, 18-річна дочка співачки ще у 2022 році розповідала про те, що їй подобається гадати на картах Таро.

Маша опанувала техніку гадання на картах і тепер може сміливо ворожити людям. Це вона й зробила разом із зірковою матусею. До слова, в соціальній мережі Instagram Оля Полякова оприлюднила ефір, який вони провели учора. Підписники ставили в коментарях свої питання, які їх найбільше цікавили та не давали спокою довгий час.

Оля Полякова з 18-річною донькою Машею опанували нову професію

Деякі цікавилися у Маші про продюсера та репера Потапа, а саме про його перебування, також чимало підписників запитували про Євробачення. Втім, багато питань стосувалися саме особистого життя, оскільки парам кортіло дізнатися про своє майбутнє.

До прямого ефіру Оля Полякова з донькою старанно підготувалися. Вони вбралися так, аби виглядати справжніми ворожками. Доповнив образ кожної з них чорний капелюх. До речі, в коментарях шанувальники зазначили, що Маші неабияк личить цей образ.

Крім того, під час прямого ефіру прихильники не змогли не поцікавитися, де наразі перебуває молодша донька артистки Аліса. Оля відверто відповіла, що зараз вона в Англії, але через тиждень приїде в Україну на канікули.

Оля Полякова та Вадим Буряковський з доньками

Нагадуємо, у 2004 році Оля Полякова з коханим Вадимом Буряковським узаконили свої стосунки шлюбом. У 2005 році у них народилася дочка Маша, а у 2011 році друга донька Аліса. Різниця у віці артистки з чоловіком складає 16 років, утім, вона не стала на заваді справжньому коханню.