|
04.02.2024 16:58

Тоня Матвієнко показала, якою стала її старша дочка Уляна, яку вона народила в 16: копія Ніни Митрофанівни

У жовтні минулого року життя пішла душа української пісні Ніна Митрофанівна Матвієнко. Це велика втрата для українського шоу-бізнесу та культури в цілому. Але після себе вона не залишила пустоту.

Її пісні виконує її дочка Тоня Матвієнко, яка успадкувала від матері незвичайний голос і професіоналізм. А риси обличчя артистки також не відійшли у вічність. Так, на зірку дуже схожа її старша онучка Уляна.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна

Колись за її появу на світ зіркова бабуся дійсно боролася. Тоня завагітніла в 16 років. Це доволі непростий рік для материнства, тому звісно з’являлися різні думки. Але Ніна Митрофанівна наполягла на тому, щоб дочка народила.

Батьки не змогли впоратися з бурхливими емоціями та побудувати здорові довготривалі стосунки. Але в результаті їхніх взаємин народилася прекрасна дівчинка, яка отримала ім’я Уляна. Ніна Митрофанівна неодноразово говорила, що шкодує про те, що сильно втручалася у життя своєї спадкоємиці та тиснула на неї.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна

Але як би там не було, Уляна — це величезний подарунок, який сімейству подарувала доля. А зараз вона вже доросла та не живе з батьками. Колись із матір’ю в неї були дуже складні стосунки і вона навіть йшла із дому. Та коли з’явився Арсен Мірзоян, дівчина повернулася.

Вона має сильний характер, волю, вміє спілкуватися з пресою та не уникає уваги. Так би мовити гідне продовження роду Гончарів та Матвієнко.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram час від часу з’являються дуже якісні та красиві кадри, на яких вона демонструє усю свою вроду. І дійсно, на Тоню вона не надто схожа, а от бабусю нагадує дуже сильно.

Хто знає, можливо її молодша сестра Ніна також буде копією бабусі, що стане великим подарунком перш за все для шанувальників, які так сильно сумують за легендою.