|
06.02.2024 08:54

Як виглядає найголовніша жінка у житті Дана Балана: ця красуня переплюнула навіть його рідну сестру Санду?

Дан Балан постійно з’являється на публіці поруч з різними дівчатами. Зазвичай, йому компанію складають молоді красуні, які отримують короткі шанси зав’язати з артистом якесь спілкування. Але ці спроби як правило не мають жодного успіху, так як Дан не обмежується тривалими романами, і віддає перевагу інтрижкам.

Такий спосіб життя він веде досить давно, але не приховує, що з великою повагою ставиться до традиційних поглядів на рахунок стосунків.Мовляв, зовсім не проти шлюбу і навіть розглядає його у майбутньому, але не впевнений, що колись знайде жінку, яка підкорить його настільки, що він з нею розпишеться.

Дан Балан показав, як виглядає його матір Людмила

Дан Балан показав, як виглядає його матір Людмила

При цьому у дана дуже хороші стосунки з жінками у його сім’ї. Чого тільки варті його взаємини з матір’ю Людмилою. Мама та син дуже схожі між собою. Зіркова сім’я знайома з роботою на телебаченні вже декілька десятків років. Ба більше, саме Людмила допомогла свого часу сину пробитися в шоу-бізнес.

Матір Дана має неперевершені зовнішні дані: у свої 65 вона дуже струнка, має прекрасно фізичну підготовку, молоде обличчя, стильний одяг, а також стрункі довгі ноги.

Дан Балан показав, як виглядає його матір Людмила

Такі самі дані має рідна сестра артиста Санда. Але вона навіть близько не з’являється на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram так часто, як Людмила.

Зіркові матір та син не соромляться проявляти свої ніжні почуття публічно, активно публікують спільні знімки та розповідають про свої відносини.

Нагадуємо, що після 24 лютого Людмила активно говорила про свою проукраїнську позицію. І саме вона розповіла пресі, що Дан Балан станом на кінець лютого знаходився в Україні, і не міг виїхати за кордон. Через декілька тижнів йому все ж таки вдалося вибратися.

В обидвох у мікроблогах час від часу з’являється інформація про Україну, і російські фанати навіть не намагаються якось змінити цю ситуацію.