|
07.02.2024 11:07

Ксенія Мішина здивувала своїм перевтіленням: такого кольору волосся точно не думали побачити (ВІДЕО)

Відома українська акторка Ксенія Мішина здивувала своїм перевтіленням. Зірка показала, як пофарбувалася в новий колір. Тепер вона з брюнетки перетворилася на білявку.
Автор: Юлія Ящук

Власними змінами актриса поділилася в соціальній мережі Instagram. Зірка оприлюднила короткий ролик, де показалася до перевтілення, тобто з темним кольором волосся та після нього, вже зовсім оновленою.

Ксенія Мішина здивувала своїм перевтіленням

На перших кадрах знаменитість постає у протисонцевих окулярах та в сірому худі. А згодом акторка показала себе підписникам в синій вечірній блискучій сукні з макіяжем та прикрасами, а найголовніше – з білявим кольором волосся.

В коментарях шанувальники припустили, що зірка просто одягла перуку. Крім того, більшість фанів почали висловлювати власну думку, мовляв, бути брюнеткою їй значно краще. Також деякі користувачі мережі порівняли її з американською акторкою Меган Фокс.

В підписі під оприлюдненим роликом знаменитість зазначила, що не очікувала цього та поцікавилася думки в підписників, чи пасує їй. До речі, актриса дозволяє експериментувати у зовнішності й своєму 11-річному сину Платону.

Раніше вона показувала кадри, як хлопчик змінив зачіску і став блондином. Зіркова матуся не проти таких кардинальних змін та навіть дозволила йому носити сережку у вусі.

Нагадуємо, нещодавно акторка повернулася з сином додому після відпочинку в Таїланді. В коментарях під дописами їй чимало прилітало негативних висловлювань стосовно недоречності висвітлення такого контенту під час повномасштабної війни в Україні. Ксенія розповіла, що подарувала цю подорож спадкоємцю на Новий рік і за гарне навчання.