|
08.02.2024 11:19

Злата Огнєвіч повертається до спорту: і після паузи виглядає в обтислому костюмі як топ-модель (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Для того, аби знаменитостям запам’ятатися публіці та бути прикладом для наслідування, вони старанно працюють над власною зовнішністю, фігурою та стилем одягу. Останнім часом у зірок шириться тренд показувати обличчя без макіяжу. І варто зазначити, що публіка неабияк цінує справжність та демонстрацію природної краси. Це мотивує правильно доглядати за собою та своїм здоров’ям.

Злата Огнєвіч повертається до спорту

Наприклад, нещодавно співачка Злата Огнєвіч показала, як відновила заняття спортом. Артистка повернулася з відпустки й вирішила знову взятися за зовнішність та здоров’я. Для неї це тренування виявилося першим після перерви в місяць.

Злата Огнєвіч повертається до спорту

Виконавиця, як завжди, відвідала заняття зі стретчингу у своїй улюбленій студії. До речі, до неї зірка ходила і минулого року. Злата на відео похизувалася розкішною підтягнутою фігурою. Вона напружувала та розтягувала внутрішні м’язи стегон, робила вправи з обтяжувачами для пружних сідниць, а також демонструвала вигини фігури.

Злата Огнєвіч повертається до спорту

Також після повернення з Таїланду співачка наважилася на кардинальні зміни у зовнішності. Наразі Злата Огнєвіч ходить з каре, яке їй дуже личить. Нагадуємо, протягом всієї відпустки артистка зіштовхувалася з чималим хейтом від пересічних громадян. Річ у тім, що знаменитість тоді вирішила ділитися з шанувальниками, як проходить її відпочинок.

Злата Огнєвіч показала нову зачіску

Деякі користувачі мережі писали виконавиці гнівні повідомлення стосовно недоречності висвітлення такого контенту в часи повномасштабної війни в Україні. Огнєвіч не стала мовчати та відповіла, що знає про війну, сирени й сама живе в таких реаліях. Тому, вважає, що мала право на цей відпочинок.