|
09.02.2024 12:52

Даша Кацуріна розповіла, що робить, аби не втратити коханого Володимира Дантеса: “Повертаюсь в спорт”

Дівчина знаменитого українського співака Володимира Дантеса, бізнесвумен Даша Кацуріна розповіла про повернення в спорт. Вона займається під наглядом тренера.
Автор: Юлія Ящук

Більшість знаменитостей намагаються слідкувати за красою, здоров’ям та власною фігурою. А потім зірки діляться своїми результатами з підписниками блогу, таким чином мотивуючи їх на роботу над собою. Дівчина українського шоумена Володимира Дантеса Даша Кацуріна розповіла, що вирішила повернутися в спорт.

Даша Кацуріна розповіла, що робить, аби не втратити коханого Володимира Дантеса

Разом з тренером вони побудували плани з бігу на 2024 рік, але без додаткових тренувань, він працювати не буде. До речі, на знімку з екрана помічаємо відео з тренування Даші, які їй надіслала тренерка Анна. Схоже, що бізнесвумен старанно виконувала вправи та дотримувалася всіх настанов.

“Все, я повертаюсь в спорт, плани на 2024 по бігу побудували. Але біг без силових не працює, тому о 7 ранку три рази на тиждень я нию і страждаю Ані”, – розповіла Кацуріна.

Даша Кацуріна розповіла, що робить, аби не втратити коханого Володимира Дантеса

Зазначимо, днями блогерка відверто висловилася, що почала собі подобатися. Вона згадала один з непростих етапів життя – розлучення з ресторатором Михайлом Кацуріним, зокрема, як воно її змінило.

За словами Даші, в час повномасштабної війни вона переживала розпад союзу з чоловіком, бувши з двома дітьми на руках. Цей досвід показав їй, наскільки є сильною та як недооцінювала себе раніше.

Зараз Кацуріна подорослішала та почала подобатися собі такою значно більше. Додала, що її життя справді змінилося на краще, але такий метод вона не порекомендувала б нікому іншому.

Нагадаємо, про розлучення Даші та Михайла Кацуріних стало відомо у 2022 році. Чоловік вирішив піти до співачки Наді Дорофєєвої. Влітку 2023 року Міша та Надя узаконили свої стосунки шлюбом. А ось Даша продовжує зустрічатися з шоуменом Володимиром Дантесом, і поки пара одружуватися не збирається.