|
09.02.2024 12:59

14 історій кохання до 14 лютого: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яку він взяв у шлюб “з причепом”

Ще 10 років тому публіка вважала, що Юрій Горбунов щасливо живе зі своєю дружиною Людмилою. І єдине питання, яке здебільшого цікавило публіку, коли вона все ж таки наважиться подарувати йому дитину.

Телеведучий покохав свою майбутню дружину, коли вона вже мала сім’ю. Наявність чоловіка не завадила почуттям, як і різниця у віці: Людмила була набагато старша за Юрія. Жінка працювала балериною: а Горбунов волею долі опинився в театрі. Так розпочалася їхня історія.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Телеведучий виховав падчерку Ксенію як рідну, а потім почав няньчити онуків. Коли ж розповзлися перші чутки про його роман з Катериною не було відомо, що відбувається в сім’ї. Лише згодом телеведучий зізнався, що 2 роки як розлучений. Але не ділився деталями розставання. Цілком можливо, щодо офіційного розриву пара ще й не жила разом.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його перша дружина

Однак дещо залишається незмінним: Юрій та Людмила визнають, що вони — рідні люди, а тому продовжують спілкуватися. Горбунов якось розповів, що з колишньою дружиною розмовляє принаймні раз у місяць по телефону. Зараз вона проживає в Сполучених Штатах Америки разом зі своєю сім’єю. Але жінка планує повертатися до України, так як в неї тут є нерухомість та майно.

Катя Осадча не проти спілкування чоловіка з колишньою, адже і сама підтримує зв’язок з екс-благовірним Олегом Поліщуком. Зокрема, він постійно з’являється на днях народженнях своєї колишньої тещі. Юрій Горбунов також бачиться з ним хоча і нечасто, але регулярно.

Фотографій Людмила Горбунова є в мережі небагато, і всі вони десятирічної давності. Все тому, що після розлучення вона припинила вести публічний образ життя і взагалі не викладає свіжих кадрів.

Навпроти, Юрій Горбунов та Катя Осадча дуже активні у соціальних мережах, і кожного дня показують своїм фанатом, яке гніздечко вони зуміли побудувати, і яку родину створили.