|
09.02.2024 13:50

Вдячні долі: в родині Кацуріної і Дантеса сталося поповнення – рудого малюка в конвертику вже везуть додому

Ще 3 роки тому Володимир Дантес давав інтерв’ю у якості чоловіка відомої української співачки Наді Дорофєєвої. Тоді зірка відповідав на доволі популярне запитання, яке до цього вже чув мільйони разів. Музикант зізнавався, що вони з дружиною поки не планують дітей, і мовляв справа не в тому, що він чайлдфрі.

Але майже одразу після розлучення він змінив модель своєї поведінки та щиро зізнався журналістам, нібито насправді взагалі не хотів ставати батьком ніколи в житті. І доволі іронічно, що його наступною коханою стала жінка, яка є матір’ю двічі.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна повідомили про поповнення в сім’ї

Володимир Дантес та Даша Кацуріна повідомили про поповнення в сім’ї

Даша народила двох маленьких спадкоємців від нинішнього чоловіка Наді. Ситуація, яка склалася між двома сім’ями досі служить приводом для жартів, але в цілому молодим людям вдалося знайти щастя, а Володимир зізнається, що не мав рацію, і дуже добре почувається разом з дітлахами, і вже не може уявити свого життя без них.

Втім, закохані не діляться планами на весілля чи поповнення в сім’ї. Натомість, нещодавно на їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, в якій вони представили публіці нового члена родини. Даша та Володимир завели собаку. Маленький рудий малюк на фотографії загорнутий у ковдру конвертиком, і виглядає дуже спокійним та задоволеним. Судячи з усього, йому одразу вдалося знайти спільну мову з новими володарями.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна повідомили про поповнення в сім’ї

Також варто відмітити, що це стане великим подарунком для дітлахів, які зазвичай обожнюю собак, і просять у своїх батьків, аби вони подарували їм пухнастика.

А на підписників чекає цілий пласт контенту, в якому головним героєм буде виступати рудий Василь. Цілком імовірно, що пізніше блогери навіть створю для нього окрему сторінку, адже цуцики зазвичай користується популярністю в мережі.