|
17.02.2024 12:44

“Ніби з шафи старшого сина”: 40-річна Осадча показала свій щоденний гардероб. Ось така зірка поза кадром

Автор: Юлія Ящук

Знаменитість абсолютно спокійно може вийти на зв’язок до підписників блогу в соціальній мережі Instagram без макіяжу та красивого знімального вбрання. І хочемо зазначити, що й без гриму вона має розкішний та доглянутий вигляд.

40-річна Осадча показала свій щоденний гардероб

Цього разу на особистій сторінці в Instagram Катерина Осадча показала свій щоденний гардероб. На світлині телеведуча позувала в широких джинсах, джинсовій сорочці та в кросівках. В дописі зазначила, що має повсякденний гардероб ніби з шафи старшого сина.

“Коли щоденний гардероб ніби з шафи старшого сина”, – зазначила Осадча.

40-річна Осадча показала свій щоденний гардероб

До речі, нещодавно журналістка поділилася з підписниками фотоблогу радісною новиною. Вже 3 березня на 1+1 Україна, зможемо насолодитися новим проєктом, ведучою якого вона стала. Розповіла, що “Пісня твого життя” подарує нам різноманітні емоції. Музика в будь-які моменти рятує, тішить та розраджує, і в кожного з нас є композиція, яка нагадує про певні миті.

Знову на телеекранах глядачі матимуть змогу спостерігати за роботою Катерини, а також насолоджуватимуться її новими знімальними образами.

Нагадуємо, на День закоханих Катерина Осадча присвятила ніжний допис чоловіку Юрію Горбунову. Вона прикріпила родинні світлини й написала, що це їхня піраміда кохання. Також висловилася, що коханню не потрібен певний день, оскільки воно в серці завжди. Наприкінці допису зізналася в любові коханому та синам. Подружжя перебуває в шлюбі з 2017 року.