|
18.02.2024 18:57

Наталія Островська з ТСН показала, як виглядає її крихітна 3-місячна дочка: в рожевому чоловічку і на руках

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська декілька місяців тому стала матір'ю вперше. І нещодавно потішила своїх шанувальників свіжими фотографіями з донечкою.

Коли Наталія Островська стала ведучою телевізійної служби новин на телеканалі 1+1, то одразу ж почала активно розвивати власний блог в соціальній мережі Instagram. Тоді ж вона розповіла про свій сімейний статус.

На той момент вона була декілька років як заміжня. Зірка пообіцяла показати свого чоловіка, коли в неї збільшиться публіка в мережі, але на цей крок так і не наважилася. Не було жодних сумнівів, що незабаром пара захоче стати батьками.

Ведуча ТСН Наталія Островська вперше показала свою маленьку доньку

Ведуча ТСН Наталія Островська вперше показала свою маленьку доньку

І це сталося у доволі темні для країни часи. Вже маючи округлий живіт, Островська раптом розповіла про те, що незабаром на неї чекає декретна відпустка. Втім, зірка працювала перед камерою до останнього, навіть у ті моменти, коли більшість майбутніх мам вже не справляються навіть з домашніми обов’язками.

Також вагітною вона встигла знятися для епізоду серіалу, а після швидко народила у приватному пологовому, маючи підтримку зі сторони свого чоловіка, який погодився бути присутнім. За зізнанням Наталії, це стало для неї великою опорою, а тому процес пішов набагато легше. Островська навіть заявила, що повернеться за другою дитиною до тих самих лікарів.

Зараз її крихітці вже 3 місяці. І у зв’язку з цим Наталія Островська вирішила влаштувати невеличке свято та показала, як зараз виглядає її малесенька спадкоємиця.

Ведуча ТСН Наталія Островська вперше показала свою маленьку доньку. Скріншот особистої сторінки зірки

У кадрі зірка постала з донечкою на руках. Вона була одягнена у рожевий чоловічок. У дописі до публікації Островська зізналася, що до них завітала бабуся, однак не повідомила, з якої саме сторони. Вже на кадрі помітно, що Наталія активно відновлюється після пологів, а тому можна сміливо очікувати її можна сміливо сподіватися, що незабаром сімʼя наважиться і на другого малюка.