|
20.02.2024 17:01

Камалія стривожила мережу своїм станом після розлучення: важко дихає та ховає обличчя за сильним макіяжем

Ще 3 роки тому Камалія під час відпочинку на курорті разом з дочками заінтригувала мережу своїм станом. Тоді користувачі вперше помітили, що зірка підозріло набрякає, часто стає червоною, і нібито погано почувається.

На критику своєї зовнішності тоді вона відповідала різко. При цьому вона ніколи не дозволяла собі відверто говорити про те, що з нею відбувається. Так само вона в будь-яких випадках захищає свого колишнього чоловіка, і не дозволяє іншим переходити межу.

Так само користувачі помічали, що час від часу співачка наносить набагато більше макіяжу, ніж раніше. Ще 5 років тому вона не вдавалося до таких засобів.

Камалія заінтригувала мережу своїм непростим станом

Камалія заінтригувала мережу своїм непростим станом

І лише після новини про розлучення підписники настільки допекли зірці щодо її змін у зовнішності, що Камалія раз і назавжди поставила крапку даному питанні. Так, зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличкий допис, у якому зізналася, що страждає від аутоімунних захворювання. Воно зачепило здоров’я її нирок, і звідси з’являються неочікувані і дуже раптові набряки.

Через це і колір обличчя змінюється, і складається враження, ніби у зірки є проблеми з зайвою вагою. Нещодавно артистка була на невеличкій операції, за яку подякувала лікарям. Їй відновлювали барабану перетинку.

Але знову мережа стривожена. На цей раз Камальія оприлюднила у своєму блозі відео звернення, під час якої не змогла приховати дуже важке дихання, а також наявність великої кількості макіяжу. Але що саме відбувається досі залишається загадкою.

Нагадуємо, що минулого року артистка повідомила про своє розлучення з мільярдером. На даний момент вона проживає в Києві разом зі своєю матір’ю. Її дочки мешкають в Лондоні у зв’язку з евакуацією з України. Колишній благовірний артистки також не поспішає повертатися в столицю і перебуває у Великобританії.