|
20.02.2024 20:18

Аніта Луценко показала, як виглядає переможець “Зважені та щасливі” Микола Ворошнов через 12 років (ФОТО)

Знаменита українська фітнес-тренерка Аніта Луценко вперше за багато років показала, як виглядає Миколу Ворошнова. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко вклала багато сил та енергії в учасників програми “Зважені та щасливі”. І варто відзначити, що не безрезультатно. Навіть зараз учасники шоу можуть похизуватися тим, який шлях пройшли колись і чого досягли. І першим на цьому шляху свого часу був Микола Ворошнов, який отримав перемогу.

Аніта Луценко показала, як виглядає Микола Ворошнов

Аніта Луценко показала, як виглядає Микола Ворошнов

Переможець 1 сезону показав феноменальний результат, скинувши 85 кілограмів. Микола на очах у мільйонів глядачів перетворився з невпевненого в собі хлопця у справжнього красеня. Це змінило багато чого. Після проєкту Ворошнов працював тренером по хокею в Канаді, а у 2015 повернувся до України, щоб захищати Батьківщину.

Нещодавно Аніта вирішила пригадати про свого найпершого підопічного та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з ним. Вона була зроблена аж 12 років тому. На ній Микола виглядає наче модель з обкладинки журналу, і це неймовірний результат для чоловіка, який насправді мав серйозні проблеми зі здоров’ям та вагою. Це не тільки сильна фізична праця, але й духовні зміни та наполегливість.

Аніта Луценко показала, як виглядає Микола Ворошнов. Скріншот особистої сторінки зірки

Але також відомо, що з часом чоловік почав втрачати форму, коли взявся захищати Україну. Там ні про який режим та правильний раціон мови не йде. Так чоловік поступово почав втрачати результат і знову набрав велику вагу. Через 8 років після перемоги в шоу Микола знову став учасником, проте здобути раніше досягнутих результатів йому не вдалося.

В будь-якому випадку йому вдалося зробити неймовірне, і такого результату досягти все одно судилося далеко не кожному. Аніта ж неодноразово попереджала учасників про те, що після позбавлення ваги, її доволі легко знову набрати. І примітно, що друге схуднення завжди набагато складніше, ніж перше.