|
26.02.2024 08:38

Як виглядає чоловік-багатій учасниці “МастерШеф” Катерини Великої: обирала коханого по прізвищу і не шкодує

Учасниця наймасштабнішого кулінарного проєкту “МастерШеф” Катерина Велика викликала неоднозначні емоції у глядачів. Одних вона зачаровувала своєю амбітністю та цілеспрямованістю, інший відштовхувала своєю прямолінійністю та пихатістю. Справжнім ударом для жінки, що не звикла програвати, стало те, що вона поступилася перемогою своєму конкуренту Євгену Клопотенко. Пізніше, Катерина хотіла виправити свою невдачу, але й на битві сезонів не змогла вибороти перемогу.

Катерина Велика показала свого чоловіка-багатія

Глядачі, що уважно стежать за шоу, пам’ятають численні історії про подорожі та відвідини шикарних закладів Катею та її чоловіком. Вона небагато розповідає про чоловіка, проте схоже, він не менш амбітний за Катерину. Раніше, Катерина розповідала, що чоловік добивався її прихильності цілих п’ять років. Жінка жартує, що вийшла заміж, щоб стати “Великою”. Відомо, що Андрій Великий займається інвестуванням. Крім того, чоловік розбирається на криптовалюті, що нині є дуже популярною та прибутковою галуззю.

Катерина Велика показала свого чоловіка-багатія

Подружжя живе досить заможно, має цілий парк автомобілей, нерухомість, відвідують дорогі заклади та їздять на люксові курорти. Катерина ніколи не приховувала статків. Кулінарка пишається своїм успіхом і вважає, що ховати його від людей не потрібно.

Катерина Велика показала свого чоловіка-багатія

У 2020 році у своєму Instagram, Катерина вразила шанувальників новиною. У віці 40 років жінка народила первістка. Лише через 15 років після знайомства, пара дозріла до дітей. Синочка назвали на честь батька – Андрієм. Зараз хлопчик вже підріс й багато часу проводить разом з батьками. А Катерина лагідно називає синочка “сяйвом очей”.

Катерина Велика показала свого чоловіка-багатія