|
19.03.2024 14:40

Успішний, немолодий та імпозантний: зірка “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова вперше показала свого чоловіка

Кулінарне шоу МастерШеф — це прекрасна можливість для багатьох захоплених своєю справою людей не тільки заявити про свій талант на всю країну, але і зробити дуже важливий та рішучий крок назустріч популярності. Хтось обирає стрімку кар’єру в ресторані, хтось навпаки починає працювати з медіа; декому вдається усе це поєднувати, як наприклад Євгену Клопотенку чи Лізі Глінській.

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова показала свого чоловіка

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова показала свого чоловіка

Команда аматорів кожного сезону змінюється, але залишається як і раніше цікавою, харизматичною, інколи скандальною, тощо. Адже без конфліктів та розбірок глядачам може стати нудно! Хтось одразу запам’ятовується аудиторії, хтось навпаки проходить цієї історії повз, і швидко забувається.

Ірина Пруднікова поповнила ряди тих, кому все ж таки вдалося зачепити увагу глядача. А моторка на даний момент активно веде власний блог, і на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являються різноманітні оновлення та контент.

Учасниця не стала робити зі свого особистого життя велику таємницю. А півроку тому вона показала у власному блозі, як виглядає її коханий чоловік. А у дописі до публікації зізналася йому в почуттях, заявивши, що він – її життя.

Учасниця “МастерШеф-13” Ірина Пруднікова показала свого чоловіка

Обранець зірки кулінарного шоу виявився доволі імпозантним та привабливим чоловіком середніх літ при званні. В нього коротка брутальна зачіска, а також доволі холодний погляд. В цілому, ідеальний набір для того, щоб закохатися.

Нагадаємо, що в минулому шостому випуску із шоу пішов Андрій. На цей раз учасникам довелося керувати найкращими кухарями країни. Яка команда від учасників прозвучала, таку підлеглі супер-кухарі мали виконувати. А виконавцями на кухні стали самі судді, — Оля Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський.