|
22.03.2024 06:03

Вона була до Каті Репяхової: як виглядала колишня дружина Віктора Павліка у день їхнього весілля

У цій романтичній історії привертало увагу абсолютно все: різниця у віці закоханих, скандали між обраницями зірки, трагедія, яка супроводжувала це кохання, тощо. І звичайно преса не забувала про той факт, що Катерина стала четвертою дружиною співака.

Парі пророкували скоро розлучення. Мовляв, концертна директорка не зовсім щира по відношенню до виконавця. Хоча Репяхова запевняла, що була фанаткою свого майбутнього благовірного з дитинства.

Віктор Павлік показав весільні фото

На спільних фотографіях Віктор Франкович виглядав доволі щасливим поруч зі своєю дружиною Ларисою. Саме з нею він провів довгих 20 років у шлюбі та виховав сина Павла. Пара навіть розставалася на деякий час, але змогла побороти незгоди.

Віктор Павлік та Лариса Созаєва

Як з’ясувалося, насправді в сім’ї не панувала гармонія. Катерина заявляє, що вона буквально врятувала свого чоловіка від важкої долі. Сам же Віктор Франкович зізнався, що був з іншими жінками, але ніколи не вважав це зрадою.

А Катерина в свою чергу запевняла, що ніколи не була коханкою. Однак роки її роману Павліком співпадають з наявністю штампу у його паспорті. За словами концертної директорки, разом з дружиною співак вже не був. Просто не хотів розлучатися через хворобу сина.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова на весільних світлинах

На публічний рівень конфлікт між жінками вийшов після того, як Катерина почала вести власний блог в соціальній мережі Instagram і розповіла про те, що Лариса носить свого сина Павла на спині. Зіркова мама не стерпіла такого ставлення до себе і влаштувала справжній скандал. В результаті цього Катерина принесла свої вибачення, але ворожнеча почалася, і жінки ще неодноразово зіштовхувалися на очах у публіки.

Скільки разів насправді одружувався Віктор Павлік

Якось блогерка навіть зізналася, що Віктор Франкович не сприймає жодну критику на рахунок своєї колишньої дружини Лариси, так як вважає її святою. Мовляв, її віра — її алібі. І саме через це Катерина та Віктор Франкович свого часу ледь не розлучилися. Про бажання піти від чоловіка блогерка заговорила публічно, але вже через декілька днів змогла помиритися з ним та знайти шлях до його серця.