|
23.03.2024 17:35

Який вигляд має 30-річний онук Софії Ротару, який виїхав за кордон: сім’я співачки показала його нові фото

Усе своє життя онуки Софії Ротару жили доволі спокійним не публічним життям, отримували освіту за кордоном, і насолоджувалися усіма благами цивілізації. Обидва виросли неймовірно красивими та талановитими. Батьки та бабуся ними дуже пишаються. Але 2 роки тому Анатолій документи потрапив у гучний скандал.

Онук Софії Михайлівни, який досі мріє про музичну кар’єру та намагається просувати свою музику разом з батьком був затриманий на кордоні. Чоловіки спробували перетнути його незаконно. Їх сфотографували, а кадр швидко потрапив до мережі. Наступного дня Руслана та Анатолія відпустили. Яке покарання вони понесли, і чи взагалі понести його досі невідомо. Софія Михайлівна ніяк не прокоментувала новини.

Сім’я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук

Сім’я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук

Так склалося, що глядачі почали активно слідкувати за тим, чи зможуть все ж таки обидва виїхати закордон. І врешті-решт стало відомо, що Анатолій опинився в Європі. Спочатку його помітили у Франції, але він постійно змінював своє місцезнаходження.

Ще пізніше Анатолій зізнався у короткому інтерв’ю, що дійсно покинув країну, але нібито цілком легально. Руслан тим часом залишався в Україні, у доказ до чого, постійно публікував фотографії з пейзажами. Хоча подейкували, що насправді Софія Ротару засвітилася з сім’єю в Італії 2023-го.

 Сім’я Софії Ротару показала, як виглядає її тридцятирічний онук

А нещодавно її онук Анатолій святкував своє день народження, а тому усі члени сім’ї почали його активно вітати на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, публікуючи його фотографії.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Софія Михайлівна не евакуювалася з України. Зірка також створила благодійний фонд, який допомагає сім’ям захисників. При цьому співачка жодного разу не заявила про свою позицію, а також не дала жодного благодійного концерту.