|
31.03.2024 11:52

48-річний Святослав Вакарчук вперше за довгий час показав 77-річну маму Світлану Олександрівну (ФОТО)

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук народився та виріс у інтелігентній родині, яка дала йому прекрасну освіту та творче оточення. На формування особистості майбутньої зірки вплинуло дуже багато факторів, але всі вони здебільшого були позитивними.

Зараз Святослав вміє однаково красиво співати і про кохання, і про дружбу, і про любов до Батьківщини. Особливо прослідковується в його текстах ніжність до Львова та Мукачева.

48-річний Святослав Вакарчук вперше за довгий час показав 77-річну маму

48-річний Святослав Вакарчук вперше за довгий час показав 77-річну маму

І безумовно Вакарчук не забуває про ніжні мамині руки. Однак, чоловік веде доволі закритий образ життя і зайвий раз не дозволяє пресі та фанатам побачити іншу сторону його творчості.

Тобто тих самих людей, які надихають його на написання композицій. І звісно, однією з таких людей є його матір.

Світлана Олександрівна не з’являється на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, не дає інтерв’ю, і так само поводиться дуже таємничо, як і її син. Але нещодавно Вакарчук зробив великий подарунок своїм фанатам. У блозі він розповів про свою поїздку до Мукачева, а також показав 77-річну матір.

На рідкісному фото артист позував поруч із матір’ю. Як виявилося, співак вирішив провідати рідну людину, аби провести з нею час.

48-річний Святослав Вакарчук вперше за довгий час показав 77-річну маму

“Рідко випадає провести цілий день з мамою. Вже традиційно провели цю весняну суботу в поїздці до рідного Мукачева. Дякую мамі за спогади та весняний настрій”

Варто зазначити, що Світлана Олександрівна виглядає фантастично. Жінка має темне волосся, стильні одягається, носить окуляри, робить макіяж та цінує прикраси. А окрім того, неможливо не помітити, як сильно вони схожі між собою. І судячи з усього, характером також.

Нагадуємо, що декілька років тому стало відомо про народження у Святослава Вакарчука первістка Івана, а згодом і дочки Соломії.