|
05.04.2024 18:32

Ще до одруження з Мірзояном: Тоня Матвієнко була фавориткою Сашка Положинського, і цьому є доказ (Відео)

Перш за все, завдяки різноманітним кастингам та шоу Тоня змогла зустріти своє кохання, адже з Арсеном Мірзояном вона познайомилася на Голосі.

Цікаво, що іскра з’явилася між ними одразу, і це ні для кого не було дивиною. Хіба що для його дружини, яка чекала на співака вдома, поки той гастролював зі своєю колегою. Ті часи далеко в минулому, але час від часу Тоня та Арсен все одно згадують їх з теплотою, адже попри роман ставалося безліч інших вельми цікавих речей.

Тоня Матвієнко показала свій виступ з Положинським

Тоня Матвієнко показала свій виступ з Положинським

Наприклад, обидвом вдалося попрацювати з неймовірними музикантами, які давно зайняли свою нішу в українському шоу-бізнесі. Тоня Матвієнко нещодавно опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне відео, на якому показала, як свого часу виступала на концерті із Сашком Положинським.

Ба більше, дівчина стрибнула до глядацького залу, і була піднята на руки. Насправді, це мрія багатьох вокалістів, які тільки починають свій тернистий шлях. І побачити таке — надихнутися роботою та на рух вперед.

Нагадуємо, що після 24 лютого Тоня Матвієнко евакуювалася разом з дочками спочатку до Португалії, а потім до Великобританії. Старша спадкоємиця зірки Уляна не витримала за кордоном та повернулася до України, після чого переїхала до друзів. Тоня разом з маленькою дочкою Ніною знаходилася там ще рік, після чого також вирішила приїхати до України.

Лише пізніше все стало на свої місця: Ніна Митрофанівна хворіла на рак. А вже через 9 місяців після повернення дочки пішла з життя. Своїм приїздом Тоня зробили для матері великий подарунок, яка неймовірно сумувала за своєю дочкою та онучкою. Після похорон в жовтні співачці було дуже не солодко, але вона зізнавалася, що відволікалася від свого великого горя на організацію різних церемоній, що в певному сенсі їй дуже допомогло.