|
05.04.2024 19:57

10 найгірших суконь в історії українського шоу-бізнесу: модні провали Каменських, Ані Лорак, Наді Дорофєєвої

Настя Каменських

Модні провали зірок

Зараз у Насті Каменських майже не буває модних провалів, адже вона прекрасно знайома зі своїм типажем фігури, і вміє підкреслити всі свої принади та приховати недоліки, але ще 15 років тому їй вдалося дійсно здивувати публіку, і навіть спровокувати чутки про свою вагітність через невдалий вибір сукні.

Надя Дорофєєва

Модні провали зірок

У чому бо Надя не вийшла на сцену, все одно буде вродливою, але інколи артистка настільки захоплена своєю ідеальною зовнішністю, що не боїться позбавитися зайвого, а деякі сукні нагадують більше купальний костюм.

Ані Лорак

Модні провали зірок

Невдалі образи Ані Лорак здебільшого пов’язані з її ногами, які часом виглядають набагато більшими, ніж вони є насправді. Усьому провиною неправильне поєднання одягу та сценічного взуття.

Катя Осадча

Модні провали зірок

Катя Осадча ніколи не боялася модних провалів, адже її головною задачею було здивувати публіку, а не зачарувати. Тому, аудиторія бачила чимало її сміливих образів, і цей — один з них.

Аліна Гросу

Модні провали зірок

Аліна Гросу має дуже ніжний типаж особистості, а тому контрастні наряди їй зовсім не підходять. Але ніхто не заважає експериментувати

Маша Єфросиніна

Модні провали зірок

Маша Єфросиніна свого часу також занадто багато поставила на свою ідеальну фізичну форму, і перегнула палицю за кількістю сітки. Також складалося враження, що ведучий самій було не дуже комфортно так стояти на сцені.

Злата Огнєвіч

Модні провали зірок

Злата має невеликий зріст, а тому сукні максі їй не підходять, так як вони роблять її пропорції дивними та невигідними для її фігури. Стилісти шоу, судячи з усього, цього не врахували.

Тіна Кароль

Модні провали зірок

Безумовно, Тіна Кароль — неймовірно вродлива жінка, але її біла сукня з сіткою та рюшами більше нагадувала костюм для вечірнього побачення лише вдвох.

Оксана Марченко

Модні провали зірок

Колись Оксана Марченко вважалася іконою стилю, але зараз її сукні — це здебільшого демонстрація відсутності смаку. І ця блискуча сукня — реальний тому приклад.

Світлана Лобода

Модні провали зірок

Показувати ноги та прикривати живіт під час вагітності було не найкращою ідеєю, адже в результаті фігура артистки візуально стала виглядати максимально дивно. Але Світлана була все одно щаслива.