|
10.04.2024 12:52

Настю Каменських сфотографували на ранковій пробіжці без макіяжу і з гулькою: дама з собачкою (ФОТО)

Неприбраним виглядом зірок зараз вже нікого не здивуєш. Понад 30 років в пресі з’являється свіжі кадри від папараці, на яких можна побачити, що навіть голлівудські знаменитості у будні обирають доволі дивні образи, які йдуть в розріз з їхнім рівнем життя.

Побачити Джима Керрі чи Анджеліну Джолі у розтягнутій футболці та з жирним волоссям — звичайна справа. Звичайно, таке саме правило стосується і українських зірок, які також мають потребу в тому, щоб як мінімум відпочити від щільного макіяжу та складних зачісок.

Настя Каменських показала, як виглядає на пробіжці

Настя Каменських показала, як виглядає на пробіжці

Настя Каменських активно працює в українському шоу-бізнесі понад 15 років. За цей час вона неодноразово змінювала свій стиль, худла, набирала вагу, підлаштовувалася під моду.

Але артистка завжди вважалася ледь не найвродливіших українською виконавицею, і не без причини, адже її зовнішні дані завжди високо оцінювалися. І хоча у Насті з’явилося маса конкуренток, вона все ще на висоті. І її самооцінка також про це говорить, адже артистка дуже просто може показати себе без макіяжу та зачіски.

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала, в якому вигляді виходить на пробіжку. Неозброєним оком помітно, що Настя немає макіяжу, а над волоссям довго не чаклувала.

Нагадуємо, що останні 2 роки Насті Каменських та Потап у приписують розлучення. І причиною розставання називають різну: від подружньої зради до розладу в сім’ї через втечу Потапа за кордон. Однак, обидва заперечують це, і запевняють, що між ними немає таких проблем. Втім, користувачі помічають, що разом Настя та Олексій майже не проводять час, не бувають вдома одночасно, і поводяться так, наче їх взагалі нічого не пов’язує.

Але цілком імовірно, що незабаром ця ситуація зміниться і Потап та Настя розповідатимуть, що ж відбувалося насправді.