|
16.04.2024 13:59

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

В руки Костянтина Меладзе співачка потрапила, будучи не готовою до сцени. Але продюсер побачив в ній прихований потенціал і зміг його добре розкрити.

Про це чоловік розповів вже в інтерв’ю, яке було присвячено розвитку музичного гурту. Тільки-но Віра Брежнєва потрапила на сцену, мало хто здогадувався, як вона виглядала до цього. Співачка відноситься до цієї категорії людей, які свого часу повірили в себе зробили неймовірний стрибок і досягли бажаного.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву

Після того, як зірка пішла з музичного гурту вона не розійшлася зі своїм продюсером. Він продовжив писати для них іти, просувати її шоу-бізнесі, а також взяв її у дружини. З’ясувалося, що тривалий час співачка була його коханкою.

Пара переїхала до Підмосков’я, і там прожила багато років. Також була придбана елітна нерухомість в Італії, де подружжя насправді обожнювало мешкати.

В 2022 з’явилася новина про те, що Меладзе та Брежнева нібито радіо розходяться. Підтвердження цьому надійшло лише через рік. З тих пір Віра Брежнєва сама по собі: багато подорожує, створює нову музику, проводить час разом з дочками.

Нещодавно вона вирішила нагадати своїм підписникам, якою була всі ці роки то оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram 6 образів, які по-своєму ідеальні та добре запам’ятовуються.

Віра Брежнєва показала 6 найкращих образів за всю свою кар’єру

Нагадуємо, що Віра Брежнєва також приїжджала до України за ці 2 роки і неодноразово інформаційно підтримувала батьківщину. До російської федерації зірка повертатися поки що не збирається. Костянтин Меладзе тим часом намагався продати бізнес в Москві, а також права на виконання пісень.

Чи посприяв продюсер тому, що Віра відмовилася від свого псевдонімом поки що невідомо, але артистка більше не виступає під прізвищем Брежнєва.