|
21.04.2024 13:37

Після смерті мами Тоня Матвієнко показала, що з нею відбувається: підтримує не Арсен Мірзоян, а інший

Як відомо, півроку тому Тоня Матвієнко поховала свою матір, легендарну співачку та душу української пісні Ніну Митрофанівну. Виявляється, артистка досить довго ховала від фанатів правду про своє самопочуття та не розкривала діагнозу. Врешті-решт, вона померла в лікарні від онкології.

Уся сім’я важко переживала дану втрату, але найважче довелося Тоні Матвієнко, яка навіть ховала свого горя. Артистка серйозно вплинула не тільки на життя своєї дочки, але й на вибір долі — Тоня пішла стопами матері, і навіть співає її голосом.

Тоня Матвієнко показала, як плаче на концерті через покійну маму

Тоня Матвієнко показала, як плаче на концерті через покійну маму

Після прощання та похорон Тоня неодноразово виступала з піснями мами на публіці, щоб вшанувати її пам’ять та нагадати світу про те, що жила така особлива особистість.

Але навіть через півроку біль співачки аніскільки не вщухає. Нещодавно Тоня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому її знімає Андрій Князь. Почувши пісню Ніни Митрофанівни у виконанні дівчинки, Матвієнко не змогла стримати емоцій та заплакала.

Тоня Матвієнко показала, як плаче на концерті через покійну маму

У дописі до публікації Андрій намагався підтримати свою колегу.

“Сонце, я знаю, як тобі важко чути мамині пісні, ще й коли ви разом їх виконували. Але це так прекрасно через пісню зустрічатися з нею. Це таке щастя, що ти — її продовження, а інші діти виконують пісні легендарної Ніни Матвієнко”

Варто зазначити, що Арсен Мірзоян підтримував свою дружину у її горі, однак у нього продовжується концерти та гастролі, а тому він часто відсутній вдома. На щастя, родина велика, а Тоня Матвієнко має неймовірну кількість друзів та приятелів, які можуть підставити їй своє плече.

Зокрема вже зараз фанати помічають, що співачка все ж таки частіше почала посміхатися.