|
21.04.2024 16:36

Полтавська показала, як зробила Остапчука повністю своїм: із зображенням дружини ходитиме навіть до магазину

Третій шлюб знаменитого українського телеведучого Володимир Остапчука став для публіки здебільшого сюрпризом, адже не так давно він одружився з нотаріусинею Христиною Горняк.

Що сталося між закоханими досі залишається загадкою, але в якийсь момент стало очевидно, що вони не разом, а вже через декілька тижнів Володимир почав з’являтися у компанії іншої дівчини — молодої, вродливої та талановитої.

При цьому публіка одразу ж підмітила, що Катерина неймовірно підходить зірці, адже вона має таке ж саме почуття гумору, погляди на життя, і при цьому активно просувається та має певні амбіції.

Катя Полтавська показала, як зробила Остапчука повністю своїм

Вже через рік Катерина підтвердила інформацію про те, що таки вийшла заміж за Володимира, і все більше розповідає публіці про те, якою насправді є їхня сім’я, коли ніхто не бачить.

Але почуття гумору ніхто не скасовував, і хоча контент полтавської трошки змінюється, доля жартів в ньому залишається таким самим. Наприклад, нещодавно Полтавська показала, який шоппер отримала від українського бренду.

Але замість того, щоб залишити його собі, вирішила, що подарує чоловіку, аби він повсюди ходив з її зображенням, навіть за покупками.

Катя Полтавська показала, як зробила Остапчука повністю своїм

Нагадуємо, що не так давно між Христиною Горняк та Катериною відбувся гучний скандал, і стався він через нерухомість, яку Володимир Остапчук не може поділити з колишньою дружиною.

Так, 3 роки тому телеведучий та його обранець ця показували розкішний маєток, який вони придбали та почали ремонтувати. Сім’я планувала жити там разом, і навіть підготувала кімнату для дітей зірки від попередніх стосунків. За невідомої причини, Христина, яка має юридичну освіту, жодним чином не захистила себе у випадку необхідності розподілу майна, і тепер намагається заявляти свої права на будинок.

Зокрема, Христина зізналася, що не мала рації, коли говорила, що в них з Володимиром розлучення відбудеться полюбовно, і вони все вирішуватимуть за столом.