|
22.04.2024 12:59

Копія батьків: вгадайте знаменитостей по фото їхніх дітей – тут є Маша Полякова, Веніамін Огір, Юліан Винник

Діти можуть стати нашим продовженням не тільки в межах генеалогії, але й у більш широкому сенсі, проявляючись своєю вродою, діяльністю, характером.

Оля Полякова, Віктор Павлік, Олег Винник та інші зірки показали своїх дітей

Дочка Олі Полякової Маша вразила мережу величезним животом

Маша Полякова одноразово схожа як на свою матір Ольгу, так і на батька Вадима. Ба більше, з віком, дівчина все більше стає схожою саме на тата. Але в питаннях, що стосуються майбутнього, Марія здебільшого повністю покладається на співачку, адже сама мрія стати музикантом.

Полякова, Павлік, Винник та інші зірки показали своїх дітей

Син Тіни Кароль Веніамін також стає все більше схожий на неї, хоча часто вона також помічають риси його батька Євгена. Хлопець на даний момент навчається в Великобританії, і майже не буває в Україні, особливо після 24 лютого.

Він прекрасно володіє англійською, а от рідною мовою вже починає говорити з акцентом. Юнак отримує блискучу освіту для того, щоб максимально успішно реалізуватися у дорослому житті, і співачка робить для цього усе необхідне.

Полякова, Павлік, Винник та інші зірки показали своїх дітей

Коли фотографія Юліана потрапила до мережі, вона одразу ж зрозуміли, що він син Олега Винника, хоча з офіційною версією, у артиста нібито не було дітей.

Вже пізніше зірка все ж таки зізнався, що в нього дійсно є син Юліан, і він проживає в Німеччині. Зараз юнак дорослий і вирішив пов’язати своє життя з точними науками.

Полякова, Павлік, Винник та інші зірки показали своїх дітей

Хоча Михайло Павлік ще дуже маленький, пошановувачі творчості Віктора Франковича вже помічають, наскільки він сильно схожий на свого батька. Примітно, що Павлік ставав татом 4 рази, і лише наймолодший став його повною копією.

До речі, Катерина мріє народити ще, однак нещодавно співак зізнався, — більше дітей не бажає.