|
23.04.2024 20:16

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

2 роки тому Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур серйозно розчарували публіку заявою про розлучення. Адже саме ця пара, здавалося, ніколи не розстанеться, адже в їхніх стосунках панувала гармонія та любов.

Але доля склалася інакшим чином: після 20 років шлюбу бізнесмен та співачка прийняла рішення про розставання. Складалося враження, що взаємини зіпсувала розлука, але якщо заглибитися в ситуацію, то ні для кого не було секретом, що підприємець і так постійно знаходився у роз’їздах, і не перебував вдома навіть пʼятдесят відсотків свого часу.

Камалія показала обійми з таємничим незнайомцем вперше після розлучення

Камалія показала обійми з таємничим незнайомцем вперше після розлучення

Причина розлучення оголошена не була. Однак нещодавно Богдан Беспалов заявив, що нібито сама співачка пішла на зраду. І мовляв, причиною скандальних фото, які днями з’явилися в мережі став саме новий коханий артистки.

Сама співачка спростувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, що причиною синців став бізнесмен, заявивши, що він на подібне не здатен, і я дуже альтруїстичною та доброю людиною.

А от новину про коханця Камалія поки що не коментувала. Натомість у її мікроблозі з’явилися нові кадри, на яких вона поринає в обіймах іншого чоловіка.

 Камалія показала обійми з таємничим незнайомцем вперше після розлучення

На кадрах помітно, що вона почувається дуже впевнено та комфортно, а незнайомець поруч, судячи з усього, чи близький друг, або колега.

Нагадуємо, саме після 24 лютого стало відомо, що колишньою дружиною Мохаммада Захура є росіянка. Це пояснила багато цікавих фактів з біографії дітей бізнесмена, зокрема, чому вони навчалися в Московській школі бізнесу.

Це також стало причиною конфлікту між співачкою та її падчеркою, яка вважала недоречними вислови артистки щодо росіян.