|
25.04.2024 20:19

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Так, Ігор Кондратюк — мабуть і єдиний чоловік в українському шоу-бізнесі, який за 30 років активної роботи та інтерв’ю не сказав жодного слова, яке могло б неправильно трактуватися по відношенню до його дружини.

Коли Кондратюка розпитують про його благовірного, він завжди підходить до цього питання з обережністю, і підбирає формулювання таким чином, щоб не залишати жодних запитань.

За його словами, для нього важлива врода в жінці, але його обраниця підкорила саме інтелектуальністю та професіоналізмом.

Ігор Кондратюк показав дружину, з якою живе в шлюбі 30 років

Ігор Кондратюк показав дружину, з якою живе в шлюбі 30 років

І навіть зараз розум жінки позитивно впливає не тільки на сімейне життя зірки, але й на його діяльність. Бо дружина Ігоря Кондратюка, наприклад, як фінансист може вказати йому на прогалини чи помилки, які він не помітив.

У тому, що стосується його телевізійної діяльності вона також не залишалася осторонь. Наприклад, дружина Ігоря зробила йому зауваження на рахунок його спілкування з учасницею Х-Фактора Аідою Ніколайчук. За її словами, він настільки сильно її уникав, що в результаті складалося враження, ніби їм було що приховувати. Це її стривожило, і вона дала знати чоловіку, що така поведінка була помилкою.

Ігор Кондратюк показав дружину, з якою живе в шлюбі 30 років

Примітно, що Ігоря Кондратюка дійсно підозрювали у романі з підопічною, але після завершення співпраці вони не підписали контракт, а продюсер навіть не відвідав її перший сольний концерт. За словами зірки, так сталося суто через їхню несумісність в роботі. Мовляв, нічого особистого.

Кондратюк заявив, що Ніколайчук доволі холодна, має образ, який йому не підходить як продюсеру, який має просувати артистку, а також характер, який також з ним несумісний.

На даний момент у сім’ї Ігоря Кондратюка троє дорослих дітей. Його сини вже реалізуються професійно, а дочка навчається в Сполучених Штатах Америки, адже обрала дуже незвичайно спеціальність — космоінженерія.