|
26.04.2024 09:46

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

Цьому сприяли її незвичайний голос, і дуже оригінальний репертуар, і так само дивовижний вигляд самої артистки. Її неможливо було переплутати ані з ким. Вона була єдиною у своєму роді, і залишається такою.

Однак, останні 10 років інтенсивність творчої роботи артистки значно впала, вона майже не з’являлася на музичних каналах, не випускала відеокліпи як раніше, і в цілому вже не була на вустах.

LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років

Співачка LAMA вийшла на звʼязок та показала, як виглядає зараз

Безумовно, це здається абсолютно з будь-яким артистом, адже успішна кар’єра часом переривається паузами, відпочинком, іншими причинами. На даний момент Наталії 48 років, але вона так само дуже вродлива, і зовсім не розгубила свого таланту.

Нещодавно артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких постала у доволі елегантному образі та продемонструвала, наскільки молодою та юною вона залишається.

Вона не так часто хвалиться подробицями свого життя, але днями артистка показала нові кадри з фотосесії, присвяченої темі темряви та світла.

Співачка LAMA вийшла на звʼязок та показала, як виглядає зараз
Співачка LAMA вийшла на звʼязок та показала, як виглядає зараз

У спільному кампейні з Rikky Hype артистка вирішила дати друге життя знаковому хіту “Світло і тінь” з однойменного альбому 2008 року, ідея якого під час повномасштабної війни має дуже потужні смисли та демонструє силу нашого народу та закони світу.

Нагадуємо, що не так давно інша популярна колись в Україні артистка Гайтана також повідомила про своє бажання повернутися до українського шоу-бізнесу та вийти до своїх слухачів з новим альбомом, який вона вже активно годує.

На даний момент зірка знаходиться за кордоном сім’єю, але судячи з усього, на українців чекає повернення одразу в декількох артистів.