|
28.04.2024 15:53

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Популярна українська співачка Оксана Грицай, яка на широку аудиторію більш відома під псевдонімом Міка Ньютон, вирішила поринути у спогади. А разом з тим 38-річна артистка, що пережила онкохворобу, показала своїй величезній армії прихильників, як виглядала в юному віці. Спойлер: далеко не всі підписники зірки впізнали її з іншим кольором волосся, та ще й у такому юному віці.

Міка Ньютон показала архівне фото з дитинства

Так, у себе в Instagram Stories Міка Ньютон поділилася архівним фото, на якому їй тільки 11 років. Вже тоді дівчина присвячувала своє життя музиці та приймала участь в одному з пісенних конкурсів.

За словами виконавиці, фото з її особистого архіву було зроблене ще 27 років тому, а саме — у 1997 році. До речі, у той час вона брала участь у творчому конкурсі “Надія”, де посіла перше місце. Судячи з усього, саме під час тієї події було зроблене відповідне фото.

“Маленька Міка Ньютон на співочому конкурсі, 1997 рік”, — коротко зазначила співачка у підписі до фото.

Міка Ньютон показала архівне фото з дитинства

Ну а особисту увагу прихильників привернув зовнішній вигляд майбутньої зірки. Адже зараз її білявий колір волосся — є невідʼємною частиною сценічного образу Міки Ньютон. Проте в підлітковому віці виконавиця мала довге темне волосся та густий чубчик. Втім це виглядає настільки незвично, що не всі фанати впізнали у юній леді відому українську співачку, що у 2011 році на всю Європу гідно представила Україну на конкурсі Євробачення, посівши 4 місце.

Міка Ньютон показала архівне фото з дитинства

Нагадаємо, що вже багато років Міка Ньютон живе у Сполучених Штатах Америки, де вийшла заміж за впливового бізнесмена. Проте увесь цей час артистка не забувала й Україну. Ба більше, співачку навіть не злякали страшні ракетні атаки по мирних містах, тому нещодавно вона приїздила у рідну країну, аби зустрітися з близькими та на власні очі побачити, з якими труднощами українцям доводиться зіштовхуватися буквально щоденно. До слова, на таку подорож наважився і коханий Міки американець Кріс Сааведра, який залюбки відвідав Львів та Київ.