|
28.04.2024 16:57

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна втретє Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала на даний момент знаходиться в очікуванні свого 3-го сина. Не так давно стало відомо про її вагітність, а вже артистка перебуває на останніх термінах, і от-от повідомить щасливу новину.

І хоча здається, що стан не дозволяє багато працювати та постійно знаходитися в інформаційному просторі, Джамала навпаки вражає своєю ефективністю та працьовитістю. Адже нещодавно співачка завітала на чергове інтерв’ю і побувала на зйомках, які вимагають і витривалості, і присутності в моменті, тощо.

Джамала показала, які квіти та обійми отримала на інтерв’ю

Джамала показала, які квіти та обійми отримала на інтерв’ю

Так, Джамала прийшла на інтерв’ю до Жені Яновича, а також показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як отримала розкішний букет квітів від Наді Дорофєєвої, як тепло її усі студії приймали, обіймали та дарували їй компліменти.

Звичайно, цей вихід в люди був організований не просто так, а в рамках піару її нового альбому. До речі, не так давно зірка також розігрувала свою платівку.

Зараз творчість Джамали здебільшого направлена саме на кримсько-татарську культуру. Але при цьому артистка не можу приїхати на свою батьківщину, і навіть не спілкується з родичами звідти, адже боїться наражати їх на небезпеку. Її чоловік, який також являється її земляком, на даний момент веде діяльність правозахисника, а тому в цьому питанні розділяє долю своєї дружини.

Нагадуємо, що після 24 лютого Джамала евакуювала своїх дітей до Туреччини, де залишила їх з рідною тіткою, а сама найпершою вирушила у благодійний тур Європою, в результаті якого їй вдалося заробити десятки тисяч доларів, що були направлені на допомогу українцям.

Возз’єднатися зі своїми синами їй вдалося лише в Польщі, коли артистка змогла налагодити там справи з житлом. А вже пізніше вона повернулася до чоловіка, і зараз сім’я разом.