Страшна трагедія: на Харківщині розбився військовий літак, є загиблі

У Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся. Наразі відомо про 22 загиблих.

Сьогодні, 25 вересня близько 20:50 поблизу м. Чугуєв у Харківській області при заході на посадку розбився український військовий літак Ан-26.

Крім екіпажу літака, на борту знаходилися курсанти Харківського національного університету Повітряних сил, повідомляє Офіс президента України.

За попередньою інформацією, літак здійснював навчальний політ. Під час падіння Ан-26 почалася пожежа. Повідомляється, що вогонь вже вдалося загасити.

Авіакатастрофа
Авіакатастрофа

Всього на борту було 28 осіб, двоє з них – поранені, їх у важкому стані доставили до лікарні. За даними поліції та ДСНС, загинуло 22 людини. Доля решти залишається невідомою, їх продовжують шукати.

Наразі створюють державну комісію для з’ясування всіх обставин та причин авіакатастрофи. На місці продовжуються пошуково-рятувальні роботи.

Офіс президента висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Схожі статті

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.