Страшна трагедія: на Харківщині розбився військовий літак, є загиблі

У Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся. Наразі відомо про 22 загиблих.

Сьогодні, 25 вересня близько 20:50 поблизу м. Чугуєв у Харківській області при заході на посадку розбився український військовий літак Ан-26.

Крім екіпажу літака, на борту знаходилися курсанти Харківського національного університету Повітряних сил, повідомляє Офіс президента України.

За попередньою інформацією, літак здійснював навчальний політ. Під час падіння Ан-26 почалася пожежа. Повідомляється, що вогонь вже вдалося загасити.

Авіакатастрофа
Авіакатастрофа

Всього на борту було 28 осіб, двоє з них – поранені, їх у важкому стані доставили до лікарні. За даними поліції та ДСНС, загинуло 22 людини. Доля решти залишається невідомою, їх продовжують шукати.

Наразі створюють державну комісію для з’ясування всіх обставин та причин авіакатастрофи. На місці продовжуються пошуково-рятувальні роботи.

Офіс президента висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?