Загинув син Геннадія Корбана: подробиці сімейної трагедії українського політика та бізнесмена

16-річний син українського бізнесмена Геннадія Корбана загинув разом з подругою в аварії.

Сьогодні з’явилося підтвердження про загибель сина українського бізнесмена Геннадія Корбана Лева.

Інформація про смерть юнака з’явилася напередодні, але до цього часу не було підтверджених даних. Трагедія трапилася у Дніпропетровській області, поблизу села Новоолексіївка.

За інформацією правоохоронців, 16-річний син Геннадія Корбана Лев напередодні пішов кататися на квадроциклі зі своєю подругою та однокласницею Юлією Васик.

Про зникнення дітей повідомили батьки дівчини після того, як підлітки довго не поверталися додому.

У поле, де каталися діти, відразу виїхали правоохоронці, які знайшли тіла і перекинутий квадроцикл у річці Мокра Сура.

Геннадій Корбан з сином
Геннадій Корбан з сином

Ймовірно, підлітки хотіли виїхати на місток, але не впоралися з керуванням і транспортний засіб разом з Левом та Юлією полетів у річку.

За повідомленнями правоохоронців, глибина річки була невеликою. Тож, існує ймовірність, що діти потонули через те, що не змогли самостійно вибратися, оскільки були пристебнуті до транспортного засобу.

Окрім Лева, який загинув, у Геннадія Корбана є ще троє синів. А старша сестра бізнесмена Вікторія Корбан ще у 1990 році покинула Батьківщину і разом з родиною переїхала до Ізраїлю.

До речі, батьки впливового сина теж мають громадянство Ізраїлю.

На успішного бізнесмена та політика у 2006 та 2010 роках вчиняли замахи. Замовників так і не знайшли, але постраждав охоронець та партнер Геннадія Корбана і сам чиновник.

У бізнесі він найбільше займався інвестиціями, гірничодобувною промисловістю, нафтою та газом.

Як зазначає сам Геннадій Корбан, крім політики та бізнесу, він також цікавиться сучасним мистецтвом, у якому непогано розбирається. Особливо його цікавить модернізм.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.