Чи були коханцями Олександр Пономарьов і Марія Яремчук: хто зробив співачку мамою, коли вона пішла зі сцени

Чи були коханцями Олександр Пономарьов і Марія Яремчук? Відомо, що Марія Назарівна вже народила, але хто зробив співачку мамою і чому вона пішла зі сцени?

Перед завершенням музичної кар’єри Марія Яремчук наробила чимало галасу в мережі. Зокрема, активно ширилися чутки про її роман з Олександром Пономарьовим, з яким вона співала в дуеті. Вокаліст задачу простішою не зробив, адже підіграв публіці та журналістам.

На питання преси на рахунок стосунків з артисткою Олександр Пономарьов заявив, що в них роман, а вже пізніше отримав відповідь від своєї партнерки по сцені, яка яскраво дала зрозуміти, що була не задоволена подібною витівкою.

Пономарьов намагався усе звести до жарту, але публіка добре запам’ятала, що сталося, і здебільшого вирішила, що таким чином вокаліст все ж таки хотів повідомити про свої права на кохану.

Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
 Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук

Незабаром Яремчук повідомила про те, що завершує свою сценічну кар’єру. Причина: фобічний страх перед публічними виступами. Здавалося, що це якийсь злий жарт, адже артистка усе своє життя мала справу за страдаю. Однак, це виявилося правдою, і Яремчук свої слово стримала, уникаючи публічному образу життя. Хіба що заради Євробачення у Ліверпулі вона зробила виключення і знову вийшла на сцену.

Через рік після цього стало відомо, що співачка вагітна. Не так давно вона народила, і особистість її коханого залишається секретом. Дехто вважає, що цією людиною дійсно може бути Олександр Пономарьов. Однак, за іншими даними, співак продовжує жити зі своєю цивільною дружиною, яку за одними джерелами зовуть Софією, а за іншими Наталією.

Тим не менш, Пономарьов ледь не єдина відома людина в Україні, яка продовжує проявляти активність у було сьогодні Яремчук, коли вона публікує фотографії чи відео. Відбувається це вельми рідко. Богдан Беспалов також розповідав, що насправді у мерії є приватна особиста сторінка соціальній мережі Instagram, де вона спілкується з друзями.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.