Який вигляд має перша дружина Огіра: на смертному одрі кликав її, а Кароль залишив за закритими дверима

Відома співачка Тіна Кароль у зовсім молодому віці залишилася вдовою. Чому її коханий Євген Огір в останні хвилини свого життя кликав колишню?

Популярна українська виконавиця Тіна Кароль отримала визнання не тільки завдяки своєму таланту, а й завдяки старанням її покійного чоловіка Євгена Огіра, який тривалий час був її продюсером. Навіть після його смерті жінка продовжила свою кар’єру, бо пообіцяла коханому не складати руки та просуватися вперед.

Довгий час, вона не підпускала до себе чоловіків. Щобільше, навіть зараз про її особисте життя мало що відомо. Трагічна втрата коханого назавжди залишила слід у її серці. Євген не зміг побороти хворобу, яка назавжди розлучила його з обраницею. Тіна дякує долі, за свого сина, який подорослішавши нагадує їй про свого батька.

Перша дружина Євгена Огіра показала, який вигляд має зараз
Перша дружина Євгена Огіра показала, який вигляд має зараз

Проте, у житті Огіра була ще одна жінка, яка залишалася у його серці до самої смерті. Виявляється, чоловік мав ще один шлюб. Першою обраницею Євгена стала жінка, на ім’я Дарина. Вони познайомилися під час навчання у виші. Спільні інтереси та творчий розум зблизили пару. Дарина за професією режисер, тож у них дійсно було багато спільного. Закохані побралися. Певний час вони разом працювали на музичному українському телеканалі М1.

Час йшов, Огір зрозумів, що хоче поповнення. Він очікував, що кохана народить йому дітей та буде підтримувати сімейне вогнище. Проте, Дарина була іншої думки. Жінка хотіла розвиватися у професійному плані та будувала кар’єру. Для дітей часу не біло. Це й стало причиною завершення їх лавсторі.

Перша дружина Євгена Огіра показала, який вигляд має зараз
Перша дружина Євгена Огіра показала, який вигляд має зараз

Але, чому ж тоді Огір кликав колишню перед смертю? На це питання відповіла Тіна Кароль. Жінка вважає, що Євген відчував провину перед першою дружиною, тому хотів вибачитися та попрощатися з нею. За що відчував себе винним Огір, співачка не розповіла, бо й сама не знає.

Схожі статті

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.

МастерШеф 14 сезон 6 випуск від 28.09.2024: хто покинув шоу – “Ніколи не думала, що буду так переживати”

Хто з учасників МастерШеф-14 покинув шоу? У 6 випуску прозвучало ще одне рішення, яке схвилювало глядачів. Усі подробиці в нашому матеріалі.

“Коли ми можемо його побачити?”: 3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель переніс другу операцію

3-річний прийомний син Тімура Мірошниченка Марсель пройшов через другий етап на шляху до свого здоровʼя, але він пройшов невдало. Що зараз з хлопчиком?

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.