Дратує саме себе: вагітна дружина Володимира Остапчука розповіла, як їй важко терпіти свої вибрекеньки

Дружина популярного ведучого і шоумена Володимира Остапчука зізналася в тому, що і до вагітності вона мала нестабільний настрій. Катя Остапчук розповіла, що у них зараз відбувається вдома.

Третя дружина Володимира Остапчука, 24-річна Катерина Полтавська, повідомила, що вона дратує сама себе і що бути нею — це дуже складно. До такого висновку вона прийшла під час того, як розповідала своїм прихильникам у соцмережі Instagram про те, що вона дуже сильно любить бути вдома і могла б взагалі нікуди не виходити, якби хтось не вигадав таку річ, як “соціалізація”. У той же час, вона любить щось нове, тому постійно тягне кудись всіх. Саме тому і складно бути нею, бо одночасно може бути так і так. Про все це Катерина Остапчук розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона та її чоловік-шоумен мають і працюють з психологами. У кожного з них є свій спеціаліст. Про що саме Володимир Остапчук говорить зі своїм психологом, Катя не знає. Єдине в чому він їй зазнався, що його психотерапевт хвалить її. А самій Катерині Остапчук цього достатньо і в “душу” чоловіка вона не лізе, без його бажання.

Дружина Володимира Остапчука повідомила, що вона дратує сама себе
Дружина Володимира Остапчука повідомила, що вона дратує сама себе

Подружжя має різних психотерапевтів, як раз для того, щоб не було і не виникало ніяких непорозумінь. Також, якби навіть був один спеціаліст на двох, він не мав би обирати чиюсь одну сторону. Утім, щоб взагалі не було жодних непорозумінь, вони мають різних терапевтів. Інколи, Катерині Остапчук стає цікаво і вона запитує в шоумена, чи часом не обговорював він її зі своїм психологом. Він поділився тим, що частенько його терапевт цікавиться тим, а як Катя реагує на ті, або інші його прояви. Насамперед ті, які не влаштовують його самого і ті, які він сам намагається в собі пропрацювати. Аналогічно, і те саме у Каті запитує її психотерапевт щодо Володимира.

Поділилася Катерина Полтавська інформацією й про те, що перепади настрою в неї були завжди. Насамперед, і до вагітності вона не відзначалася стабільним настроєм. А зараз взагалі у них вдома “Happy house”.

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.