Підійде солідним жінкам 40+: дружина ведучого шоу “Холостяк” показала, як і з чим носити шовкові хустки

Христина Решетнік, яка є дружиною відомого шоумена Григорія Решетніка, показала, як і з чим носити шовкові хустки. До того ж такі, які є справжніми витворами мистецтва.

Відома дружина незмінного ведучого романтичного шоу “Холостяк” Христина Решетнік показала, як носити шовкові хустки. Саме ті до яких звикли наші мами, бабусі, а ще які “примушують” одягати при в ході у храм (хоча це спірне питання). Оскільки Христина є дружиною знаменитості, то хустки вона носить не з ринку, а від брендових компаній. До того ж, вона обирає натуральний шовк, а не аби що.

При цьому, питання щодо носіння хусток нині лишається в суспільстві досить спірним. Хтось їх відкидає взагалі, навіть, як аксесуар, бо вважає це старомодним. Утім лишається чимало людей, які продовжують доповнювати свій стиль і образ цими хустками. Що саме вийшло в Христини Решетнік вона показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона любить і носить хустки, які на 100% зроблені з шовку. Більше того, вона купує їх в української брендової компанії, а не в закордонних магазинах. Для неї хустка, це більше, як аксесуар, а не головний убір. Також вона обирає такі хустки, які насправді є поєднанням краси та мистецтва. Для прикладу, вона показала одну з них із зображенням картини італійського художника Леонардо да Вінчі “Мона Ліза” (полотно було написано в 1503 році).

Дружина Григорія Решетніка показала, як носити шовкові хустки
Дружина Григорія Решетніка показала, як носити шовкові хустки

Христина Решетнік підкреслює, що її надихає колекція хусток на яких зображені різні картини мистецтва (створені відомими художниками в давнину). Утім, вона сподівається, що вже незабаром зможе придбати колекцію хусток із зображенням картин сучасних авторів. Дружині шоумена подобаються хустки саме з найвищою якості, а не просто якісь там. До Дня українського козацтва, 1 жовтня, Христина Решетнік замовила аксесуар і своєму коханому.

Перший варіант того, як можна носити дорогу і якісну хустку — це обв’язати її навколо своєї шиї, ніби шарф (хустка має бути приспущена з обох боків). Другий — одягнути на голову, як це роблять жінки перед тим, як заходити до храму. Цьому має місце бути, як і хустці у жіночому гардеробі, оскільки, хоча б на якісь великі свята, але більшість українців відвідують святі місця.

Третій варіант — пов’язати хустку на сумку. Цей варіант напевно самий актуальний і гарний для більш молодих жінок. Хустка на сумці в якості аксесуару виглядає дуже стильно. Або ж, хустку ще можна пов’язати на зап’ясток своєї руки. Сама ж Христина Решетнік зазначає, що на сумці й на руці вона носить хустку частіше всього.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.