Вона ж старша на 20 років! Молодого чоловіка спіймали в ніжних обіймах ведучої СТБ Надії Матвєєвої, якій 55

Молодий чоловік з темним волоссям і бородою ніжно обіймався із зіркою СТБ телеведучою Надією Матвєєвою посеред вулиці. Парочка навіть не приховувала своїх почуттів одне до одного.

У 2022 році беззмінна ведуча тележурналу “Все буде добре”, який довгий час виходив на каналі СТБ, Надія Матвєєва несподівано зізналася, що у її житті з’явився молодий чоловік. Як з’ясувалося пізніше, він на 20 років молодший від знаменитості. Тоді телезірка дуже обережно розповідала про нові стосунки і навіть зізналася, що багато років була заручницею стереотипів щодо великої різниці у віці між партнерами, але незабаром їй вдалося подолати себе і з головою поринути у любовний роман.

Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості
Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості

Однак, мама та старший син знаменитості виявилися більш консервативними і не прийняли нового молодого коханого Наді. Близькі люди, за словами Матвєєвої, вважали стосунки не серйозними і пророкували їм швидкий кінець.

Минуло два роки, знаменитість та її чоловік досі разом. Щоправда, за цей час Матвєєва так і не показала його обличчя. У Мережі можна знайти єдине фото, на якому молодий чоловік із коротким темним волоссям та бородою ніжно обіймає Надію прямо посеред вулиці. Зважаючи на все, фото було зроблено під час їхньої спільної прогулянки.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

Зазначимо, що у 2024 році зірка ТСН вперше відповіла, чому досі так і не розкрила особистість свого молодшого на 20 років коханого? За словами Надії, її чоловік не хоче з’являтися на публіці, а вона своєю чергою поважає його рішення і не порушує домовленості.

Не розповідає Надія і про стосунки. Щоправда, іноді у її соціальних мережах та інтерв’ю з’являється деяка інформація про чоловіка. Наприклад, раніше Надя розповідала, що завдяки йому вона почала менше контролювати ситуацію і почала більше довіряти партнеру. А також про те, що молодик навчив її взаємоповазі і легше ставитися до проблем. Також відомо, що чоловік має намір зробити їй пропозицію.

Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком
Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком

Зазначимо, що поява коханого в житті телезірки, на думку шанувальників, дуже позначилася не лише на її сприйнятті життя, а й на зовнішньому вигляді. Багато хто відзначив, що зараз 55-річна Надія Матвєєва як ніколи красива.

Зірка СТБ Надія Матвєєва
Зірка СТБ Надія Матвєєва

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.