Його підозрювали у романі з українською співачкою і переможницею конкурсу краси: що стало з Даном Баланом?

Ще нещодавно Дана Балана розпитували про романи з українською співачкою і переможницею крнкурсу краси. А чим зараз займається молдавська зірка?

Важко повірити, що такий красень як Дан Балан довго може залишатися у холостяках. І тим не менш, доля розпорядилася таким чином, що шанувальниці вже багато років зберігають у своєму серці надію, що своє серце він віддасть їм.

Однак, артист сам неодноразово говорив, що насправді дуже позитивно ставиться до традиційних цінностей та весілля. Хіба що, так і не знайшов жінку, яка зможе стати його дружиною.

Дан Балан розповів, куди зник і чим займається зараз

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан розповів, куди зник і чим займається зараз

Не дивлячись на це його підозрювали у романі з української поп-діваю Тіною Кароль і харківською дівчиною, яка перемогла у конкурсі краси.

На будь-які запитання від журналістів Дан Балан відповідав таким чином, що не було можливості навіть зачепитися. Пізніше, взагалі відхрестився від свого екранного роману з Тіною та заявив, що його ніколи та нічого не пов’язувало з артисткою.

Зараз Дан Балан як і раніше веде активну сценічну діяльність. 24 лютого він опинився в Києві, тому став свідком всього, що відбувалося. Через декілька тижнів йому вдалося виїхати за кордон, де він активно підтримував Україну. Також артист видалив свою російськомовну пісню, яка нам той момент була тільки-но випущена та перевипустив її у румунській версії.

Через 2 роки він все ж таки приїхав до Карпат, а потім дав концерт в Одесі. Варто відмітити, що далеко не всім українцям це сподобалося. Зокрема медійному просторі, попри перманентно підтримку артиста, з’явилися дітки коментарі на його адресу. Мовляв, співак ніде не можу знайти собі аудиторію і намагається заробити в Україні.

Окрім того, рік тому він потрапив у гучний скандал під час великого концерту в Кишиневі. Місцевий полі ток звинуватив свого зіркового співвітчизника у тому, що на сцені він з’явився в неадекватному стані. Дам Бала ніяк не відреагував на даний випадок свою адресу, але також не пояснив, що з ним відбувалося під час виступу. Шанувальники вважають, що справа просто у виснаженні та втомі.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.