Гордєєв та Шовкопляс зізналися про підводний камінь у їхніх стосунках: схожість дітей на Єгора не приховати

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс зізналися про підводний камінь у їхніх стосунках. Так склалося, що схожість дітей ведучої на її колегу вже не приховати.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс регулярно чують чутки про імовірний роман між ними. Часом подібний розвиток подій обговорюють фанати прямо під публікаціями на офіційному акаунті ранкового шоу Instagram, хтось відмічає деякі романтичні моменти між ними в YouTube, а інколи гарячі теми потрапляють прямо до преси.

Зокрема, не так давно телеведучі дали велике ексклюзивне інтерв’ю, в якому не стали ховатися від питань про імовірний роман між ними, а навпаки розповіли про свій неймовірний досвід.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс відповіли на чутки про їхній роман

Єгор Гордєєв розповів, що виїхав за кордон
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс відповіли на чутки про їхній роман

Так, Єгор та Неля почали сміятися та згадали про те, як вперше глядачі побачили дітей Шовкопляс і не змогли втриматися, поділившись думкою, що вони вийшли копіями Гордєєва.

Світловолосий хлопчики з грайливими очима та активним підходом до життя ще й одягнені часто в стилі ведучого. Але насправді у дітей є рідний батько, з яким у ведучої не так давно була серйозна криза в стосунках. Неля зізналася, що вони були на межі розлучення, а заява вже була навіть подана. Тим не менш, в якийсь момент сім’я вирішила все ж таки дати шанс їхнім стосункам.

Події 2022-го не дали їм можливості розійтися, а пізніше, коли гнів вщух, вони змогли подивитися на ситуацію з іншої сторони. Єгор Гордєє же багато років холостякує і дітей не має. На рахунок його можливого батьківства на двійнятами лише сміється та ділиться іншими жартами.

Нагадуємо, що Єгор зізнавався про складність життя журналіста їй говорив про те, що відмовляється від серйозних стосунків здебільшого через неможливість приділяти своїй коханій достатньо часу. Мовляв, йде на роботу ще на світанку, повертається пізно вночі і проводити час з дівчиною в нього просто не виходить. Окрім того, він заявив, що являється фанатом коротких історій. Тому можна сміливо робити висновок, що дівчат в його житті все ж таки вистачає.

Схожі статті

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.