Чи варто переживати, чи це просто безневинна розвага? Ірина Білик стурбована “дивною” поведінкою дітей

Зіркова мама Ірина Білик порушила дуже важливу та актуальну тему та спробувала дізнатися ставлення своїх підписників до "квадроберів". Що із цього приводу сказала Оля Полякова?

Останнім часом дітей та підлітків у масках та хвостами, які намагаються імітувати поведінку різних тварин, можна зустріти не лише у роликах, розміщених в Інтернеті, а й на вулицях багатьох європейських міст. Дістався цей чудовий “тренд” і до України. Багато батьків не знають, як реагувати на дитину, яка захопилася новою субкультурою, тому намагаються розібратися.

Так, у мікроблозі співачки Ірини Білик, яка виховує 8-річного сина Табріза, з’явився пост, у якому вона порушила тему “квадробоберів” – так називається новій модний тренд, в якому діти зображують котів, собак, а також інших тварин. Артистка зазначила, що її це дуже хвилює і поцікавилася, чи хтось із її підписників стикався з подібним? Ірина запитала, чи варто переживати чи просто поставитися до цієї, як до безневинної розваги?

Пост викликав бурхливе обговорення У Мережі. Деякі висловлювалися, що це повна деградація і не можна дозволяти дитині поводитися подібним чином, а максимально завантажити її уроками та гуртками, щоб не було часу на різні “дурниці”. Інші згадали, як самі в дитинстві грали в котиків та собачок, тому не бачать у цьому нічого поганого. Інші просто запропонували поставитися, як до розваги. Такої ж думки дотримувалася і співачка Оля Полякова, яка зіткнулася з подібним до своєю молодшою донькою.

“Норм! Хай роблять що хочуть!)”, – коротко написала співачка.

Нагадаємо, що молодша дочка Олі Полякової 12-річна Аліса, коли була трохи молодшою, просила називати себе “бомжем Валерою”, а також виставляла на своїй сторінці в Інстаграм фото з масками різних тварин. Мама сприйняла це з розумінням і навіть влаштувала дочці два роки тому День народження, на якому іменинниця та її гості зображували бомжів. У дворі було організовано справжнє звалище, а наприкінці заходу Аліса разом із подружками розбили битою старий телевізор.

День народження Алісі Полякової у стилі бомж-паті
День народження Алісі Полякової у стилі бомж-паті

 

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.