Покинула його заради Кошового: як виглядає колишній Олени Кравець, з яким вони давно не спілкуються?

Стосунки на все життя — велика рідкість. Іноді вони закінчуються дуже несподівано. Але їм на зміну приходять нові, часом не менш яскраві. Чи стали нові стосунки кращими для гумористки Олени Кравець?

Пройшло 2 роки з того моменту, як Олена Кравець пішла зі студії “Квартал 95”. Спершу багато шанувальників сподівалися, що це просто тимчасова пауза та гумористка повернеться назад. Та з часом Олена чітко дала зрозуміти, що свій шлях на “кварталівській” сцені вона завершила остаточно. Артистка спілкується з колегами та перебуває з ними в хороших стосунках. Але це просто давня дружба, а кар’єру Кравець розвиває окремо та більше зацікавлена у своїх дітях.

Та перш ніж піти “у вільне плавання”, Олена взяла участь у багатьох номерах. Особливо часто перед завершенням своєї “кварталівської” кар’єри Кравець грала на сцені спільно з Євгеном Кошовим. Їхня харизма та хімія робили кожен номер незабутнім. Але багато хто вважає, що в Олени з Євгеном все вдавалося не настільки чудово, як у гумористки з її “колишнім”.

Олена Кравець та Євген Кошовий грають у спільному номері разом з Олександром Усиком
Олена Кравець та Євген Кошовий грають у спільному номері разом з Олександром Усиком

Звісно ж, ми маємо на увазі Зеленського. Сьогодні його кар’єра коміка залишилася у далекому минулому, тому про неї практично ніхто не згадує. Але колись Володимир був центром студії “Квартал 95”, тому його виступи були одними з найбажаніших в кожному концерті. А коли вони об’єднувалися з Оленою для парних номерів, особливо що стосувалися сім’ї, то прекрасний настрій глядачам був гарантованим! Та за останні кілька років все значно змінилося.

Сьогодні Кравець майже не спілкується з президентом, оскільки він має чимало справ. Також гумористка не хотіла, щоб її нові проєкти на телебаченні якось прив’язували до їхньої дружби. Хоча недоброзичливці все одно це робили. Зрештою, на думку шанувальників, саме через це Олена вирішила відмовитися від продовження нових шоу. Але сама Кравець це спростовує.

Ексучасники Вечірнього кварталу Володимир Зеленський та Олена Кравець під час виступу на сцені
Ексучасники Вечірнього кварталу Володимир Зеленський та Олена Кравець під час виступу на сцені

Що ж стосується сьогодення, то гумористка комфортно почувається без телебачення. Олена вже має шалену популярність, успіх. Тому зараз вона може присвятити себе сім’ї. Зокрема, у Кравець є декілька спільних YouTube-проєктів з дітьми. Зі старшою донькою Машею вона працює над шоу “Вдома поговоримо”. А з молодшими нещодавно запустила проєкт “Вдома почитаємо”, де у відео- та аудіоформаті можна почути, як Олена читає дитячу літературу.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.