Василь Вірастюк став народним депутатом від Слуги народу: склав присягу під оплески та вигуки “Ганьба!”

Відомий український спортсмен і володар титулу найсильнішої людини світу Василь Вірастюк став нардепом від партії "Слуга народу".

В кінці березня цього року у виборчому окрузі 87 в Івано-Франківській області пройшли проміжні вибори до Верховної Ради. На початку квітня підрахунок голосів нарешті закінчився, за результатами якого переміг Василь Вірастюк. Він обійшов свого головного опонента, кандидата від партії “За майбутнє” Олександра Шевченка, з 31,25% голосів проти 29,69%.

Після оприлюднення результатів голосування Шевченко намагався оскаржити рішення виборчої комісії, однак суд постановив, що вибори відбувалися законно без жодного факту фальсифікації, тому 5 червня ЦВК офіційно визнала Вірастюка переможцем в одномандатному виборчому окрузі 87.

Василь Вірастюк
Василь Вірастюк

У себе в Фейсбуці новоявлений політик поділився роликом, на якому склав присягу нардепа України, викликавши тим самим вельми неоднозначну реакцію в залі Ради –колеги з фракції “Слуга народу” вітали Василя оплесками, інші ж навпаки скандували “Ганьба!”.

“Присягаю на вірність Україні. Сьогодні завдяки вибору, підтримці та вірі в мене прикарпатців доєднуюсь до українського парламенту”, – пише Вірастюк.

Василь Вірастюк йде у Верховну Раду
Василь Вірастюк йде у Верховну Раду

У продовженні своєї промови спортсмен сказав, що роками здобував славу для Батьківщини своєю силою духу та тіла, тому наразі настав час постаратися на благо рідного Прикарпаття. На питання багатьох знайомих, близьких та простих українців з приводу того, навіщо Василеві політика, він відповідає коротко і ясно:

“Коли Бог дає тобі шанс стати корисним для своєї країни – не прогав його”.

ПРИСЯГАЮ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНІ 🇺🇦 Сьогодні завдяки вибору, підтримці та вірі в мене прикарпатців #87округ доєднуюсь до…

Опубликовано Василь Вірастюк Вторник, 15 июня 2021 г.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?