В Одесі викладачка влаштувала булінг школярці за відповідь українською: чим все закінчилося

В Одесі вчителька накричала на українськомовну ученицю на уроці, бо подумала, що дівчинка вивищує себе над іншими, бо розмовляє українською.

В Одесі в одній з гімназій викладачка малювання влаштувала булінг учениці за відповідь українською мовою під час уроку. Жінці здалося, що дівчинка прикривається мовою, що не виконала домашнє завдання і намагається вивищитися над іншими.

Скандальний аудіозапис, на якому вчителька сварить школярку, був опублікований в групі “Батьки SOS” в Facebook. Інцидент відбувся минулого тижня в міській гімназії №4 і викликав хвилю обурення в соцмережах, користувачі висловили думку, що така людина не може бути вчителькою.

Дівчинка, яка забула вдома альбом для малювання, сказала про це вчительці українською мовою.

За це викладачка почала на неї кричати, і грубо заявила:

“Бачите, що у нас твориться. Вона розмовляє українською мовою, так виходить, що вона вище нас. Альбом не принесла, малюнки не принесла, а права качає. І мовою буде прикриватися тут мені …”.

Вчителька намагалася налаштувати проти українськомовної школярки інших дітей.

Коли дівчинка почала плакати, викладачка сказала, що неправильно її зрозуміла, просила заспокоїтися і розповідала, що вона втомлена після 6 уроку.

Як стало відомо, директор гімназії прийняла рішення про звільнення викладачки.

Про це заявила директор департаменту освіти і науки Одеської міськради Олена Буйневич.

Вона наголосила, що “поведінка вчителя беззаперечно несумісна з діяльністю у закладі освіти”. За словами Буйневич, наразі очікується відповідний наказ “зі зверненням до компетентних органів”.

Також чиновниця від імені освітян вибачилася перед батьками і дівчинкою.

Схожі статті

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.