Стан королеви Єлизавети ІІ погіршився: монархиня зачинилася вдома і рахує дні до зустрічі з покійним Філіпом

Королева Єлизавета ІІ після втрати чоловіка, принца Філіпа Единбургського розчаровує станом свого здоров'я. Повідомляється, що жінка була госпіталізована в кінці жовтня і скасувала ряд заходів у зв'язку з погіршенням самопочуття. Усі деталі в статті.

Лікарі наказали британській королеві Єлизаветі II відпочити принаймні наступні два тижні і не здійснювати жодних офіційних візитів повідомляє CNN.

Єлизаветі II гіршає

Оголошення від Букінгемського Палацу з’явилося більше ніж через тиждень після того, як 95-річна монархиня провела ніч у лікарні.

“Лікарі порадили її Величності продовжувати виконувати легкі, настільні обов’язки протягом цього часу, але не робити будь-яких офіційних візитів”, – йдеться у заяві.

У вівторок палац оголосив, що королева не буде з’являтися на вечірньому прийомі для світових лідерів, який вона збиралася провести наступного тижня, а замість цього виступить з відеозверненням.

Інсайдери поговорюють повідомило CNN, що королева “залишається в гарному настрої” і виконує “легкі обов’язки”. Минулого тижня королева скасувала поїздку до Північної Ірландії за медичними рекомендаціями, щоб більше відпочити. У палаці не розголошують жодних подробиць про здоров’я королеви. На початку жовтня її Величність вирішила вперше використовувати палицю на публіці нібито для комфорту.

Стан королеви Єлизавети ІІ

Хоча королева не відмовляється від роботи, коли справа доходить до її церемоніальних обов’язків,  вона передає тривалі тури іншим членам сім’ї. У мережі усі обговорюють тугу королеви за її покійним чоловіком, який покинув цей світ на початку року і подейкують, що вона зібралася вслід за ним. Втім, це перш за все сентиментальність аудиторії, яка вже багато місяців співчуває королеві, яка оплакує свого коханого.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.