Предмети з колекції дивують: як дитина взагалі змогла таке проковтнути?

Лікарі Львівської міської клінічної дитячої лікарні виставили для огляду експонати лікарняного музею предметів, які дістали з дитячих шлунків. На стенді в поліетиленових пакетиках розміщені різноманітні предмети − від прикрас з дитячого одягу до достатньо великих розмірів металічної ложечки.

Останнє, що буквально днями дістав лікар-ендоскопіст Віктор Іванців трирічному хлопчикові зі шлунка – це магнітні кульки.

Магніти – це окрема історія з особливою складністю до виконання, через те, що магніт намагнічує інструмент, яким лікар має його захопити. Однак, досвідчений лікар впорався і цього разу із завданням повідомляє “Варта1”.

Різноманітні магнітики
Різноманітні магнітики

Найнебезпечнішими для здоров’я дітей є прикраси, предмети декору, амулети, які дітям чіпляють батьки. Лікар поділився спогадом, як витягував зі шлунку дитини хрестик, який гострим кінцем вперся у стінку шлунку.

Предмети декору
Предмети декору

Неабияку небезпеку також становлять монети, бо вони найдоступніші для дитячих допитливих рук.

На третьому місці − кульчики, булавки, шпильки для волосся, які інстинктивно діти знімають і несуть до рота. А ще деталі від гри Лего.

Дрібні іграшки
Дрібні іграшки

Якщо повернутися до недавньої історії з хлопчиком, який ковтнув магніти, то вона показова для розуміння того, як це відбувається. Тато з сином, якого тримав на руках, підійшов до холодильника. У всіх на холодильнику є магнітики. Так само було й у цієї сім’ї. Дитина у цей час їла крекер. Як і якої миті хлопчик замість печива поклав у рот магніт, тато навіть не помітив.

Сторонні предмети у шлунку дітей
Сторонні предмети у шлунку дітей

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.