Репяхова посварилася з екс-дружиною Віктора Павліка і тепер боїться за безпеку свого сина: “Знає, де живемо”

Катя Репяхова нещодавно у мережі повинна була захищати свою честь та гідність. Сварка з Ларисою Созаєвою переросла у справжній бій. Тепер молода дружина Віктора Павліка занепокоєна, що колишня коханого може помститися.

Пішов черговий рік давньої сварки Катерини Репяхової і Лариси Созаєвої. Причина лежить на поверхні. Віктор Павлік полишив третю дружину заради стосунків з молодою концертною директоркою. Для колишньої це стало справжнім випробуванням: про весілля екс-коханого стало відомо як раз під час хвороби сина Павла. У серпні 2020 хлопця не стане у живих.

Віктор Павлік забрав у колишньої кімнату покійного сина
Катерина Репяхова посварилася з екс-дружиною Віктора Павліка і тепер боїться за безпеку свого сина

Цього року ж нового витку у скандалі додало квартирне питання через житлову площу, яка знаходиться у спільній власності Віктора і Лариси. Про проблему заговорила публічно сама колишня дружина, попутно підбираючи різного роду епітети у бік Каті. Молоду жінку така поведінка, звісно ображала.

Катерина Репяхова посварилася з екс-дружиною Віктора Павліка і тепер боїться за безпеку свого сина

Згодом Репяхова зробить заяву: підозрює, що Созаєва наслала ботів на її сторінку в Інстаграмі, аби не дати розвиватися рекламній діяльності. Мовчати нинішня обраниця музиканта не стала і подала позов до суду на суперницю.

Зараз же Катя взагалі переживає за себе та дитину. По словах дружини Віктора Павліка, жінка може бути здатна на все:

“Людина миритися не хоче за жодних обставин – я переживаю за себе, за свою дитину, і я не знаю, що ще цій людині спаде на думку. Я щодня гуляю з дитиною на вулиці, вона знає, де ми живемо”, – розповіла блогерка в ексклюзивному коментарі виданню “Сегодня“.

Не хоче мовчати блогерка, адже переживає, що потім, коли раптом лихо станеться – скаржитися може бути запізно:

“Я вже зараз кричу і говорю, що не все гаразд. Я турбуюся за своє здоров’я, свого сина та роботу, якої мене намагаються позбавити”, – прокоментувала свої дії Катя.

Схожі статті

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.