“Слів у мене нема”: у Дніпрі росіянин публічно спалив свій паспорт, протестуючи проти агресії Росії в Україні

Громадянин Росії, який проживає в Дніпрі, заявив, що він не хоче мати нічого спільного з країною, яка вчиняє геноцид проти українського народу.

24 лютого почалося військове вторгнення Росії на територію Україну. Наразі десятки наших міст потерпають від ворога, однак армія України активно обороняється та героїчно виборює незалежність та свободу Батьківщини. Уся Україна активізувалася та згуртувалася разом, аби допомогти солдатам Збройних сил України, тероборони та людям, які постраждали внаслідок війни.

Ті, хто не має змоги долучитися до лав армії або зайнятися волонтерством, висловлюють свою позицію у соціальних мережах або під час мітингів. Так, у центрі Дніпра, на площі Героїв Майдану, громадянин країни-агресора привселюдно спалив свій російський паспорт, заявивши, що він не хоче мати нічого спільного з державою, яка чинить геноцид проти українців.

Росіянин спалив свій паспорт у Дніпрі
Росіянин спалив свій паспорт у Дніпрі

Василь Василишин, якому зараз 52 роки, народився в росії, в республіці Комі. Наприкінці 90-х він переїхав до України, де працював водієм на хлібзаводі, а зараз обслуговує ОСББ. У чоловіка тут донька та онучка, які являються громадянками України. Чоловік зауважив, що після спалення російського паспорта відчув полегшення, адже тепер не матиме нічого спільного з державою-терористкою.

“Це держава-агресор, яка вбиває людей, дітей. Мої діти – громадяни України. Мене ніхто не притискав ніколи! Мені ніхто не казав, що я москаль, чи ще щось. Я був на Західній Україні дуже часто, я був у тому ж Маріуполі, був у Бердянську, в Харкові. Взагалі Харків – це майже рідне місто. Я коли бачу, що там відбувається, у мене сльози течуть! Що вони роблять?
– говорить чоловік”, – зазначив Василь, пояснивши свій вчинок.

Росіянин спалив свій паспорт у Дніпрі
Росіянин спалив свій паспорт у Дніпрі

Наразі чоловік має посвідчення на проживання, але сподівається отримати українське громадянство.

Схожі статті

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.

Соломія Вітвіцька показала нові фото з коханим та розповіла про його підвищення: сильні почуття на відстані

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька вразила мережу оновленням у своєму мікроблозі. Зірка показала, як зараз виглядає її бойфренд.

TAYANNA отримала ділянку землі на Балі та зізналася, хто їй зробив цей подарунок: “Я побудую собі там віллу”

Популярні жіночі гурти, які здебільшого складаються з дуже вродливих представниць прекрасної статі, часто прокладають своїм екс-учасницям шлях у світле майбутнє.

Ротару раптово повернулася через онука, який втік за кордон: як виглядає 30-річний Анатолій Євдокименко

76-річна Софія Ротару після тривалої перерви знову вийшла на зв'язок через ювілей єдиного онука, якому, все ж таки, вдалося втекти за кордон у 2023 році.