92% українців вірять у швидку перемогу України над росією: небувале згуртування спостерігається у всіх регіонах

Небувалу єдність показує наш народ у боротьбі проти підлого загарбника. Всі згуртувалися і натхненно чекають на перемогу. Ось, коли дійсно схід і захід разом!

Знову на сторінки модерної історії України прийшла вогняна пора. Навіть у 21 сторіччі наша країна вимушена боротися за незалежність, честь і свободу нашої культури з мовою.

24 лютого показало, що ми – єдиний народ, який попри всі зовнішні зусилля працює і мислить, як одна команда. А що ж думають українці про завершення бойових дій?

92% українців вірять у швидку перемогу України над росією

Виявляється, що соціологічна група “Рейтинг” вже провела опитування, в ході якого респонденти дали чітку відповідь, що вірять виключно у перемогу України. 92% виказали чітку позицію з приводу того, що наша країна здатна відбити всі атаки та пережити негаразди. Зазначимо, що на питання відповіли 1200 громадян, віком від 18 років, протягом 8-9 березня, у всіх областях України, крім тимчасово окупованих частин Донецької, Луганської областей та АР Крим.

57% опитаних взагалі впевнені, що конфлікт отримає завершення у найближчі тижні. А 80% респондентів підтвердили, що пробують себе у різних галузях, аби наблизити наш тріумф. Багато хто бере участь в інформаційному спротиві, дехто волонтерить, а 12% співвітчизників продовжують працювати у критичній сфері.

  • Нагадаємо ж основні точки героїчного протистояння:
  • 24 лютого рф вторглася на наші землі по всій довжині спільного кордону
  • 28 лютого ВСУ знищили ворога під час оборони Харкова
  • 2 березня звільнено Макарів – українські сили закріпилися там
  • 7 березня суд ООН відкрив справу: Україна подала позов проти росії
  • 11 березня силами ВСУ звільнено 5 населених пунктів на Чернігівщині

Слава Україні!

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?