В чернігівських лісах тривалий час переховується російський військовий оркестр: перемоги немає, а всі плани в трубу

У мережі з'явилося інформація про військовий російський оркестр, який вимушено переховується у чернігівському лісі. Що з музикантами, дізнайтеся в нашій статті.

З початку війни в Україні, яка у повномасштабну обсязі розпочалася 24 лютого, полонені російські окупанти розповіли багато цікавих деталей про наступ ВСУ. Наприклад, саме завдяки діалогам з російськими військовими стало відомо, що серед них є багато призовників 2000 року народження. Усі в один голос скандують одне й те саме: куди йшли, гадки не мали, розповідали, наче навчання.

В чернігівських лісах тривалий час переховується російський військовий оркестр

Воювати захотіли не всі, тому ряди полонених швидко поповнюються. Але є й ті, що з самого початку були відправлені в Україну не задля бойових дій, а задля святкування перемоги. Так, стало відомо, що разом з військами на територію України потрапив військовий оркестр.

Полонений російський окупант розповів, що кремль направив служити в Україну музикантів. За словами загарбника, він здався в полон ЗСУ, щойно з’явилася нагода. З моменту вторгнення РФ на територію України він був поблизу кордону Чернігівської області, а потім був перенаправлений на нове місце дислокації.

Чоловік розповідає, що оркестр переховується в чернігівських лісах, доля музикантів невідома.  Також кремлівський військовий зазначив, що хоче зв’язатися із сім’єю та повернутися додому до Росії. Але судячи з настроїв, які домінують у верхівці кремля, ця нагода випадає йому ще не скоро. Представник президента Пєсков стверджує, що до перемир’я ще далеко. Цікаво, що той самий представник буквально декілька днів тому розповідав, що спецоперація вже добігає кінця і проведена успішно.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.